Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.08.2014, 10:18   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bu Son Olsun Dizisi - Bu Son Olsun Dizisi Oyuncuları

Bu Son Olsun Dizisi - Bu Son Olsun Dizisi Oyuncuları

Bu Son Olsun dizisinin konusu, oyuncuları ve karakterleri , Bu Son Olsun ne zaman başlıyor , Bu Son Olsun dizi oyunları kimler , Bu Son Olsun dizi resimleri , Bu Son Olsun konusu ,



Kanal D ekranlarında yeni sezonda iddialı bir dizi ekranlarda olacak.Feride Kaytanın yönetmenliğini yaptığı Bu Son Olsun dizisinin başrol oyuncularıda usta isimlerden oluşuyor.Daha önce Muhteşem Yüzyılda Selim karakterine hayat veren başarılı oyuncu Engin Öztürk, Adını Kalbime Yaz dizisi ile büyük başarı gösteren İpek Karapınar ve diğer bir usta isim bir çok dizide yer alan son olarak Arka Sokaklarda oynayan İlker İnanoğlu Bu Son Olsun dizinde yer almaktadır.
Kanal D, yepyeni bir dizi için daha kollarını sıvadı.

Şu an titizlikle senaryo ve cast çalışmaları devam eden dizinin adı 'Bu Son Olsun' olacak. Dizinin isminin değişeceği belirtiliyor. Yapımcılığını D yapımın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Feride Kaytan oturuyor.


'Bu Son Olsun' dizisinin hikayesi:

Profesör Doktor Veysel Bey tüm ömrünü hastalarına adamış olan idealist bir doktordur. İstanbul'da kar amacı gütmeyen bir hastanenin sahibidir. Fakat borçları yüzünden hastane kapanma aşamasına gelir. Çalışan doktorlar istifa ederek hastaneyi terk ederler. Veysel bey hastaneyi kurtarmak için bir plan yapar ve bir ekip kurmaya karar verir. Doktor olan kızı Yelda bu konuda onun destekçisidir ve Tıp fakültesinden tanıdığı doktorları bir araya getirerek ekibi oluşturmaya yardım eder.



Yapım : D Yapım
Yapımcı : E. Ayşe Durmaz
Uygulayıcı Yapımcı : Şeyba Tüysüzoğlu
Yönetmen : Feride Kaytan
Sanat Yönetmeni : Nilüfer Deveci

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla