Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.08.2014, 11:51   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart En sevdiğimiz topuz modelleri

En sevdiğimiz topuz modelleri





Biz kadınların vazgeçemediği saç modellerinden biri olan topuzlar artık çok daha modern bir çizgiye sahip. Ünlü yıldızların kırmızı halıda en çok tercih ettiği saç modeli olan topuzları, bizler de özel gecelerde tercih ediyoruz.

Topuzlar yalnızca gece davetlerinde değil, günlük hayatımızda da rahatlıkla kullandığımız saç modelleri arasına girdi. Gündüz kullandığımız topuz modelleri daha salaş, daha az spreyli ve en güzeli evde kendi kendimize yapabileceğimiz kadar basit.

Hem gündüz hem de gece kullanabileceğiniz, güzelliğinizi ön plana çıkaracak topuz modellerini sizin için derledik...






Dağınık topuz

Dağınık topuzlar eskiden bizim için, liseli genç kızların saçlarını gelişi güzel bir şekilde toplamasından ibaretti. Fakat son birkaç sezondur dağınık topuzlar yenilendi ve son derece şık bir görünüm kazandı.

Hafta sonu arkadaşlarınızla buluşmaya giderken ya da hafta içi iş yerinde rahatça kullanabileceğiniz bu saç modelini kalem etekler ve yüksek yakalı gömleklerle birlikte kullanın.

Ayrıca mükemmel bir stil için, bu saç modeline uygun uçuk pembe tonlarındaki rujunuz ve kuyruklu eyelinerınız makyajınızın vazgeçilmezi olmalı.



Fransız topuzu

Fransız kadınları eski zamanlardan beri saçlarını örgülerle topluyor. Bu örgülü saç modeli podyumlara çıkmada önce son derece demode kabul ediliyordu. Son zamanlarda saç tasarımcılarının örgüleri tekrar keşfetmesiyle gündeme gelen Fransız topuzunun birçok farklı yorumu var.

Bu romantik saç modelini uçuşan elbiseler,şifon bluzlar ve tüvit ceketlerle kombinleyerek gece ve gündüz kullanabilirsiniz.

Bu topuzu evde yapmak için saçlarınızı üç dört tutama ayırarak örün ve bu örgüleri ensenizde birleştirerek toplayın. İsterseniz saçlarınızı yandan ayırarak bu modele değişik bir hava katabilirsiniz.





Yan topuz

Klasik topuz modellerinden olan yan topuzlar artık çok çılgın!

Eğer saçlarınızı yan topuz modelinde toplamak istiyorsanız , saçlarınızı tarayıp sprey saç kremlerinden sıkın. Tarayarak başınızın sağ veya sol tarafına getirdiğiniz saçlarınızı muntazam bir şekilde bükerek saçlarınızı toplayın. Bu işlem sırasında saçlarınızın topuzun içinden fışkırmaması için saç spreyi ve nemlendirici spreylerden yararlanabilirsiniz.

Bu saç modelinin sırrı saçınızı ensenize doğru değil, tepeden toplamanız. Deri ceketler ve koyu göz makyajıyla son derece ***** görüneceksiniz!





Düşük topuz

Düşük topuzlar gerçek bir saç klasiği! Zarif bir görünüm sergilemek istiyorsanız kesinlikle düşük topuzlardan vazgeçmemelisiniz.

Düşük topuzların püf noktası pürüzsüz ve parıltılı bir görünümde olması. Bu görünümü yakalamak için saçlarınızı nemlendirici sprey sıkarak kurutun, böylece saçınız elektriklenmeyecek ve alnınızın etrafından küçük saçlar fışkırmayacak.

Daha sonra saçlarınızı düzgünce arkaya doğru tarayın. Saçlarınıza özellikle uçlarına doğru sıvı jöle veya saç şekillendirici uygulayın. Saçlarınızı ensenize yakın bir noktada içe doğru kıvırarak birkaç firkete yardımıyla toplayın ve saçınızı dağılmaması için spreyleyin.





Yüksek topuz

Audrey Hepburn ilhamlı romantik ve ***** bir topuz modeli olan yüksek topuzlar bu sezonun favori saç modellerinden.Özellikle kahküllü yüksek topuzlar yüz hatlarınızı ortaya çıkaracak.

Bu saç modeliyle farklı stiller yaratmak sizin elinizde. Bizim size tavsiyemiz ise yüksek topuzları cateye gözlükler, mürdüm tonlarında rujlar ve güzel fularlarla kombinlemeniz.

alıntı

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla