Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.08.2014, 09:38   #1 (permalink)
Şafak
Tecrübeli Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
alarmblue 11 Ağustos 2014 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

11 Ağustos 2014 Pazartesi Günlük Burç Yorumları
11 Ağustos 2014 Pazartesi Günlük Burç Yorumları, 11 Ağustos Burç Yorumları, 11 Ağustos Pazartesi Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumları, 11 Ağustos Pazartesi Burç yorumu, 11 Ağustos Burç yorumu,günlük burç yorumları rezzan kiraz,günlük burç yorumları nuray sayarı,günlük burç yorumları,günlük burç yorumları akrep,günlük burç yorumları kova,günlük burç yorumları başak,günlük burç yorumları aslan,günlük burç yorumları balık,11 Ağustos 2014 günlük burç yorumları,011 06 2014 burçlar,11 Ağustos 2014 akrep burcu yorumu,11 Ağustos 2014 aslan burcu yorumu,11 Ağustos 2014 balık burcu yorumu,11 Ağustos 2014 başak burcu yorumu ,11 Ağustos boğa burcu yorumu, 11 Ağustos ikizler burcu yorumu,11 Ağustos 2014 koç burcu yorumu,11 Ağustos 2014 kova burcu yorumu,11 Ağustos 2014 oğlak burcu yorumu,11 Ağustos 2014 terazi burcu yorumu,11 Ağustos 2014 yay burcu yorumu,11 Ağustos 2014 yengeç burcu yorumu,2014 Ağustos ayı burç yorumları,günlük burç yorumları,2014 Ağustos günlük burç yorumları,11 Ağustos burç yorumları,11 Ağustos 2014 Pazartesi burç yorumları,günlük burç yorumları, 11 Ağustos Pazartesi günlük burç yorumları, 11 Ağustos 2014 günlük burç yorumu
Günlük Burç Yorumları Balık Burcu Yorumu 11 Ağustos 2014 Pazartesi
Sevgili Balık,


Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

Bencil davranışlardan vazgeçememeniz ilişkinizin ilerleyeceğine, gerilemesine neden oluyor. Neden biraz daha dikkat etmiyorsunuz? Sinirsel mide spazmları yaşayabilirsiniz.

Günlük Burç Yorumları Kova Burcu Yorumu 11 Ağustos 2014 Pazartesi
Sevgili Kova,


Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

Çok önemli görüşmelerden, önemli insanlarla birarada olmaktan kaçınmalısınız. Başka konuların gündeminizde olması işinize yeterince konsantre olamamanıza neden olabilir.

Günlük Burç Yorumları Oğlak Burcu Yorumu 11 Ağustos 2014 Pazartesi
Sevgili Oğlak,


Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

Kardeşlerinizden ya da kuzenlerinizden birinin ihtiyaçlarına cevap vermek gereği bugün sizi çok meşgul edebilir. Onun sorununa çözüm bulurken, birlikte olmanın da keyfini çıkaracaksınız.

Günlük Burç Yorumları Yay Burcu Yorumu 11 Ağustos 2014 Pazartesi
Sevgili Yay,


Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artan iş yükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

Neden aşk, sevgi ya da duygusal ilişkilerle alakalı düşüncelerinizi kağıda dökmüyorsunuz? Sevgilinize okuduğunuzda sizi daha da iyi anladığını göreceksiniz.

Günlük Burç Yorumları Akrep Burcu Yorumu 11 Ağustos 2014 Pazartesi
Sevgili Akrep,


Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

Alacağınız bir telefon, sizi bugün düşündürebilir. Konuyla alakalı olarak negatif düşüncelere kapılmadan ve harekete geçmeden önce, yakın çevrenizde araştırma yapmalı ve doğruluğundan emin olmalısınız.

Günlük Burç Yorumları Terazi Burcu Yorumu 11 Ağustos 2014 Pazartesi
Sevgili Terazi,


Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

Zihinsel olarak çok yoğun bir gün geçirmeniz, bedensel olarak da gergin hissetmenize neden olabilir. özellikle boyun ve sırt egzersizleri rahatlamanızda önemli rol oynayacaktır.

Günlük Burç Yorumları Başak Burcu Yorumu 11 Ağustos 2014 Pazartesi
Sevgili Başak,


Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

Sabahtan maddi konular gerginliğe yol açabilir, ama akşam saatlerinde alacağınız bir haber ya da okuyacağınız bir yazı finansal konulardaki çelişkili düşüncelerinize tam bir cevap olacak.

Günlük Burç Yorumları Aslan Burcu Yorumu 11 Ağustos 2014 Pazartesi
Sevgili Aslan,


Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

Oldukça kuvvetli ve zinde bir gündesiniz. İstediğiniz her türlü bilgiye ulaşma ve elde ettiklerinizi de son derece verimli şekilde kullanabilme potansiyeline sahipsiniz. Neden denemiyorsunuz?

Günlük Burç Yorumları Yengeç Burcu Yorumu 11 Ağustos 2014 Pazartesi
Sevgili Yengeç,


Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

Sabah hassas bir ruh halinde olabilirsiniz ama ilerleyen saatlerde, eski neşenize kavuşacaksınız. Keyfinizin yerine gelmesi sizi harekete geçirecek ve insanlarla birlikte olmak için programlar yapmaya başlayacaksınız.

Günlük Burç Yorumları İkizler Burcu Yorumu 11 Ağustos 2014 Pazartesi
Sevgili İkizler,


Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

Siz ilişkinizi korumaya çalışıyorsunuz ama bu yaşanan problemleri görmezden gelmenizi gerektirmiyor. Biraz gerçekçi olmanız, sizi de sevgilinizi de daha iyi neticelere ulaştırabilecektir.

Günlük Burç Yorumları Boğa Burcu Yorumu 11 Ağustos 2014 Pazartesi
Sevgili Boğa,


Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

Kendinizi iç dünyanıza gömmeye ve dışarıya kapatmaya eğilimli olan yapınız bugün iyice kararmanıza neden olabilir. Sorun olarak gördüğünüz pek çok şeyin, paylaştıkça korkutuculuğunu yitirdiğini görebilirsiniz.

Günlük Burç Yorumları Koç Burcu Yorumu 11 Ağustos 2014 Pazartesi
Sevgili Koç,


Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

İşinizdeki değişim sürecinde finansal problemler yaşamanız söz konusu. Bugün bunlarla ilgili tahmin çalışmaları yapmalısınız. Bu gece iyi uyumak için ne gerekiyorsa yapmanız lazım. Bir kaç gündür sürekli bölünen uykunuz sizi halsiz bıraktı.

Şafak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla