Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.11.2012, 16:29   #1 (permalink)
Mavi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Arrow Erkeğin Sizi Sevip Sevmediğini Anlamak

Selam, girişi hemen burada kesip konuya giriyorum. Konumuz “Erkeğin sizi sevip sevmediğini anlamak” (Offf bu da pek yorucu bir konu) Evet sevgili okurlar bugün gerçekten roket bilimi kadar karmaşık bir konuyla birlikteyiz çünkü sanıldığı üzere tek bir ırk ve iki cinsiyet değiliz.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
657 senelik ömrümde(hala genç bir vampir sayılırım) gördüm ki bariz şekilde kadın ve erkek iki farklı canlı türleriyiz. Bakınız aslan ve kaplanda çiftleşip yavru sahibi olabiliyor ancak aynı tür değiller. İşte bizde aynı böyleyiz.
*Hiç bilmeyenler için söylüyorum yukarıdaki örnekte verdiğim aslan kaplan örneği sonuçta kedi deyip geçebileceğiniz sıradan bir örnek değildir. Aslan sosyal bir yaşam süren tek kedi türüdür, kaplansa eşini sadece çiftleşme döneminde görür geri kalan ömründe serbest takılır. Bu arada aslan ve kaplanı aynı hayvan türünün dişisi ve erkeği sanan bilgisizler varsa lütfen çok acil bu sayfayı kapatsın.
Herneyse sinirlendim geçti, nerde kalmıştık? Evet farklı türleriz. İşte bu yüzden bir erkeğin sizi sevdiğini anlamanız çok zor. Ve hatta bazen imkansız. Çünkü anlamak - görmek için yeteri donanıma sahip değilsiniz ayrıca dinleme yaptığınız frekans ta doğru değil. Bir dalga boyu yukarıdan gidiyorsunuz. Gelin size bir ince ayar yapalım. Kız kardeşim olsa ona söylerdim bunları ama yok. O yüzden size söylüyorum açın kulaklarınızı kızlar.
Herşeyden önce,
“Çok duygusalsınız” aslında bizde çok duygusal olabiliyoruz ama siz hep ordasınız(duygusal olunma noktası) hiç çıkmıyorsunuz. Şimdi diyeceksiniz ki sevmekten bahsediyoruz duygusal olmayalım da ne yapalım? İşte onu diyorum bir şey yapmayın, bir durun derin nefes alın ve o nefesi tutun. (Nefesinizi tutmanız bu kadar yoğun şekilde bir şeyler hissetmenizi engelleyecektir.) Yazıyı mümkün olduğunca nefesinizi tutarak okuyun arada mola verin dinlenin sonra yeniden tutup kaldığınız yerden devam edin. 1...2...3 hop başladık.
Bakın burada asıl mesele şu; Erkeklerin aslında başka bir sevme tekniği vardır. Karşı cinsin sevme biçimi siz kadınların sevme biçimiyle örtüşmüyor diye sizi sevmediğimiz savını üretemezsiniz.Daha doğrusu siz üretirsiniz ancak biz takmayız. Kabul etmeyiz. Özümsemeyiz. Ayrıca yok efendim benim adam beni tam benim istediğim gibi seviyor diyorsanız da şunu bilmenizde fayda var. Kadınları çok iyi tanıyan ve frekansı çözmüş bir erkek kolaylıkla gözünüzü boyayabilir.
Hep soruyorlar ;
Sürekli gözlerimin içine bakıyor, bana hediyeler alıyor, yemeklere çıkıyoruz, beni sevdiğini söylüyor, ailesiyle de tanıştım peki beni gerçekten seviyor mu?
İşte tek tek cevap veriyorum;
1-“Göz konusu” hassastır evet sizi sevdiğini gösterebilir ama yüzde yüz doğru sonuca bakışlardan ulaşamazsınız. (Kesin yöntemi sona saklıyorum)
2-“Hediye ve yemek konusu” şahibelidir para varken hediye almaktan yemeğe çıkmaktan kolay ne var?
Ayrıca şu hediye olayına da bir açıklık getirelim, Sevgiyi hediyeyle ölçmeyi bırakın. Hediye alıyor olmamız tek başına sevgi kanıtı olmadığı gibi almıyor oluşumuzda sizi sevmediğimiz göstermez.
Bir kere düşünün sizin dışınızda çok sevdiğimiz diğer insanlara nasıl davranıyoruz? Anne babamıza gidip sürekli hediye mi alıyoruz? Kime hediyeler almak için can atıyoruz ki siz eksik kaldınız? Anne baba farklı sevgili farklı diye düşünmeyin çünkü değil, bizim için değil.
3-“Aileyle tanışmak” Hayırrr bu da yetmez. Rüyalara dalıp gitmeyin. Annesiyle tanışmışsın babasıyla konuşmuşsun farketmez bunlar sizi sevdiğini göstermez. Peki o zaman neden tanıştırmış olabilir? Çünkü sizin böyle düşüneceğinizi biliyor. (ailesiyle tanıştırdı beni seviyo seviyo, yaşasın)
4-“Seni seviyorum” demek? Peh!! En eski klişe. Seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum alın işte söyledim. Tecrübe sahibi her erkek bunu hissetmeden rahatlıkla söyleyebilir. Yani hayır bu da tek başına yetmez.
Bu arada şu soruyla da sürekli karşılaşıyorum.
-Adamım erkeğim yiğidim koçum beni sevdiğini artık ispat etmeye, kanıtlamaya çalışmıyor, beni sevmiyor mu?
Açıkçası bu soruyu bir kenara yazdım canım sıkıldıkça da okuyup gülüyorum. İspat etmek kanıtlamak ne demek arkadaşlar? Bir suçla mı itham ediliyoruz? Sizi sevmediğimiz mi söyledik te aksini ispat etmek mecburiyetindeyiz? Değiliz, yani en azından öyle olmadığımızı düşünüyoruz.
İspat bize göre suçluların yapması gereken bir şeydir. Zorunda kalmadığımız sürece yapmayız, bu zorunluluklar nedir derseniz;
1-İlişkinin başında sizi tavlarken.
2-Sizi kaybettiğimizi anlayıp geri kazanmak için.
Bu iki durum dışında da çok işimiz olmaz kanıtla manıtla.
Bakın sevgili insan ırkı dişileri bu konuyla ilgili hassasiyetinizi anlıyorum ancak sürekli yanlış sorular sorup yanlış değerlendirmeler içine girme eğilimi içindesiniz.
Şimdi siz bırakın bakışları, hediyeleri, ispatı mispatı da şu sorularıma cevap verin.
1-Adam siz yanınızdayken başka kadınlara rahatça bakıyor mu? Başka kadınlara bakmadığımızı düşünüyorsanız insanüstü safsınız demektir, soruyu doğru anlayın yani sizden çekinmeden tüm rahatlığıyla mı bakıyor? Bakamamalı çok rahat bakmamalı, mesele sizden çekinmek değil sizin bu durumdan kırılacağınızı düşünmeli, sizi sevmiyorsa düşünmez.
2-Size gün içinde en az iki defa 10 saniyeden fazla sarılıyor mu? Bunu yaparken sizi kokluyor mu?-özellikle boyun bölgesinden. Hissetmeden pek çok şeyi yapabiliriz ama asla sarılamayız koklayamayız.
3-Farzedin ki henüz ilişki içine girmediğiniz bir adam var sizi sevdiğini ve sizinle birlikte olmak istediğini söylüyor sizde bundan emin olmak istiyorsunuz. Arkadaş kalmayı teklif edin bu tür bir yakınlığın daha olgun ve sağlıklı olduğunu söyleyin. İlk tepkisi ne oldu? Anında olmaz mı dedi? Yoksa duruma olumlu mu baktı? İlk tepki içten kopup gelen ilk duygudur anında olmaz diyorsa sizi seviyordur yok olabilir diyorsa duyguları yeterince kuvvetli değildir amacı sizi götürmektir.
4-Bu adam sevgiliniz olduğu kadar çok ta iyi bir arkadaşınız ve dostunuz mu? Olmamalı öyleyse şüphe edin sevgisinden.
5-Sizi sevdiğinden emin misiniz? Cevabınız evetse emin olun işin içinde bir yanlışlık var.
6-Sizi sevmediğinden emin misiniz? O zaman kesin haklısınızdır, sevmedik mi sevmeyiz anlamamanıza imkan yok.
7-Sizi sevdiğini bazen hissediyor ama bazen de hissetmiyor musunuz? Kafanızdaki baskın düşünce; Lan bu adam ne hissediyor? ise merak etmeyin herşey yolunda zaten böyle olması gerekir. Erkek sizi seviyorsa doğru olanı zaten bunu sizin asla tam olarak anlayamamanızdır.
8-Bu belkide herkesin bildiği ama yine de doğru olan tek klişedir. Sizi kıskanıyor mu? Kıskanmak zorunda unutmayın, yok modern insan yok kompleksiz kişilik deyip kendinizi kandırmayın. Seven adam ilkel olur, koruyucu olur, ota boka öfkelenir, kıskanır bitti.
Ancak;
Yukarıdaki durumlar bile size kesin cevabı veremez. Kesin cevabı istiyorsanız sevişip görmelisiniz. Hayır burada sevişmenin şiddetinden tutkusundan bahsetmiyorum. Sonrasından bahsediyorum. Seviştikten sonra yanınız da yatıyor mu? Unutmayın bir erkeğin tek saf (insani)anı ejekülasyon-(boşalma) sonrasıdır. (Bakın tek diyorum bu durumun bir alternatifi yok. Bunu isterseniz itiraf olarak kabul edin gündelik hayatlarımızda biz insan değil erkeğiz.) Bu noktada yanınızda bulunmak istiyor mu istemiyor mu? Ah bugün babamı arayacaktım unuttum yok kedinin maması kalmadı gidip koyayım gibi mazeretlere itimat etmeyin. Kalkıp gidiyorsa sizinle sadece sevişmeyi seviyordur. Yok görev bilinciyle kalkıp gitmiyor ama kalkmak istiyorsa zaten anlarsınız rol yapıyordur ve sizi sevmiyordur. Unutmayın siz orgazm taklidi yaparsınız, biz yatakta kalmak istiyoruz taklidi. Her iki cinsin akıllıları bu durumu bilir ve görür. Eğer siz de görebilirseniz cevap hep önünüzde olacaktır.
Görüşmek üzere.


Alıntıdır.

__________________






Herkes herkesi sevmesin, gerek yok.



Mavi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla