Konu: Aşk-! Azam
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.11.2012, 20:24   #6 (permalink)
Aşk-! Azam
SusarakÖ(z)lüyorum..
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Aşk-! Azam

Alıntı:
Pitre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Seveni olduğu kadar sevmeyenide var.Nekadar yazıkki değerini bilmeyen insanlar oldu çokça.Neden biliyor musunuz ?

Açıksözlü çünkü

İnsanların çok az bir kısmı eleştiri kaldırabilir.Yüksek,hastalıklı egoları yüzünden sürekli övülmek,iyi yorumlar almak isterler.

...ve Fulya 5 kuruş etmeyecek insanları menfaati uğruna yüceltmeyen,lafını güzelce sokan ender insanlardan ve ben onun bu yönüne bayılıyorum.
Keşke her insan yapabilse bunu diyorum.Sivri dilli olabilse.Kendini bir b*k sandığı halde k*ç kenarı bile olamayacak insanlara güzelce ağzının payını verebilse ama ne hacet ! Dünya güce tapanlarla dolu ! o kendini bir halt sanan insanlar ne kadar karaktersiz olursa olsun belli bir makamdaysa,kimse onu eleştirmeye haddini bildirmeye cesaret edemez.Yanaşması olmayı yeğler.Fulya öyle olmayanlardan.Bu sebepten çokça haksızlığa uğradı.Ancak ben onu çok iyi gözlemledim ve eminim ki onunda benim gibi en büyük suçu lafını esirgemiyor oluşu.

Hiçbirşey için üzülme Fulya.Sen güçlü birisin.Hele değmeyecek insanlar için asla üzülme.Vazgeç sana faydası olmayanlardan.Eminim bunu başarırsın.Sadece yufka yüreklisin,vicdan sahibi bir insansın bu yüzden karşındaki insanın ne mal olduğunu bildiğin halde bazen tolerans tanıyabileceğini düşünüyorum.Tanıma.Senin canını acıtanı sil gitsin.Belki zorlanırsın ama dene.Emin ol bir gün ustası olursun.

Hayatın güzellikleri seninle olsun.İyiki tanıdım seni.
Boşuna laf cambazı demiyom he..Laflara bak.Gözlerim doldu he Nekadarda iyi tanımışsın beni.Bukadarını beklemiyodum.Seninle zaten ayrı bir sohbet edeceğiz.Mesaj atmayı unutma hehe
iyiki avrsın.saol güzel yorumun için

__________________
..
Aşk-! Azam isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla