Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.08.2014, 11:51   #1 (permalink)
LifeisBeauty

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Rectify'ye 3. Sezon Onayı

Rectify'ye 3. Sezon Onayı


Sundance Channel ilk orijinal dizisine sahip çıkmaya devam ediyor. Rectify, kanaldan yapılan açıklamaya göre bir sezon daha ekranlarda olmaya devam edecek. Kısacası dizi 3. sezon onayını aldı.

Yeni sezon onayı ve yeni sezon hakkında ilk detaylar ise şöyle:
* Dizinin yeni sezon bölümleri 2015 senesi içinde Sundance TV ekranlarında olacak.

* Rectify'nin üçüncü sezonu için altı bölümlük sipariş verildiği belirtiliyor. Dizinin ilk sezonu 6, ikinci sezonu ise 10 bölümden oluşuyor.

Sundance TV Başkanı Sarah Barnett konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

''Rectify, eleştirmenler ve dizi fanları tarafından sevilen bir televizyon gösterisine dönüştü. Sundance TV'nin ilk orijinal senaryolu serisinin farklı ve sıradışı hikaye anlatımının böylesine tutkuyla kucaklanmasını görmek oldukça sevindirici ve memnuniyet verici. Ray McKinnon kendi kontrolünü ve bakış açısını ekrana başarıyla yansıtan bir isim ve kendisinin yeni sezonda izleyicileri nereye götüreceğini görmek için sabırsızlanıyorum.''

Kamera Arkasında..

Tecavüz ve cinayet suçlamalarıyla 19 senesini hapishanede geçiren ancak ortaya çıkan bir DNA delili sayesinde aklanarak serbest kalan Daniel Holden'ın (Aden Young) hapishane hayatının ardından yaşadıklarına odaklanan Rectify'nin yaratıcılığını Ray McKinnon; uygulayıcı yapımcılığını ise Mark Johnson ve Melissa Bernstein yapıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Aden Young dışında Abigail Spencer, J. Smith Cameron, Luke Kirby, Clayne Crawford Adelaide Clemens ve Jake Austin Walker gibi isimler yer alıyor.

Dizinin çekimleri Atlanta yakınlarında gerçekleşmekte.

Bu arada Rectify'nin devam etmekte olan ikinci sezonu 21 Ağustos Perşembe akşamı ekranlara gelecek olan 'Unhinged' isimli bölümle tamamlanacak.

__________________
"Dünyanın en güzel şarkısısın sen."
Bir ömür boyu eşlik etmek istediğim.


Sonra hayat bize öyle birini gönderir ki
önceden kaybettiğimiz her şey için mutlu oluruz.
LifeisBeauty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla