Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.08.2014, 16:46   #1 (permalink)
LifeisBeauty

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Üç Arkadaş'ın Oyuncu Kadrosu Genişliyor

Üç Arkadaş'ın Oyuncu Kadrosu Genişliyor


Başrollerinde Hakan Yılmaz, Leyla Feray, Burak Hakkı ve Bülent Seyran'ın rol alacağı; yönetmenliğini Tarkan Karlıdağ'ın yapacağı ve senaryosunu Gani Müjde'nin yazacağı Süreç Film imzalı yeni dizi 'Üç Arkadaş'ın kadrosu genişliyor.

Daha önce Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Kızılelma dizilerinde rol alan ve şu sıralar Alabora yarışmasını sunan başarılı oyuncu Anıl İlter de dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Konusu:

Murat, Mustafa ve Salih birbiriyle çok iyi anlaşan ve her durumda birbirlerinden hiç ayrılmayan sıkı dostlardır. Üç arkadaş bir gün sokakta gözleri görmeyen Gül Peri'ye rastlar.

Gül Peri, anne ve babasını trafik kazasında kaybedince yapayalnız kalır ve ev sahibi tarafından da sokağa atılır. Murat, Gül Peri'den hoşlandığı için kendilerini zengin gibi tanıtır. Üç arkadaş Gül Peri'nin gözlerinin açılma ihtimali olduğunu öğrenince derhal para bulup ameliyatı yaptırmaya karar verir; ancak bir türlü başaramazlar.

Murat sonunda ilaç parasını isteyen doktora ilaç bulabilmek için ecza deposunu soymaya kalkar; ancak yakalanır. Onu kurtarmaya ise Murat'ın patronunun kızı Meral gelir; ancak tek bir şartı vardır.
Murat kendisiyle birlikte olursa onları kurtaracaktır. Üç arkadaş mecburen bu teklifi kabul eder ve Gül Peri'nin ameliyatı gerçekleşir.

Üç kafadar, Gül Peri'ye yalan söyledikleri için ameliyattan sonra onun karşısına çıkamaz. Gül Peri ise bir arkadaşı sayesinde dizi oyuncusu olmuştur.
Kendisini ameliyat ettiren arkadaşlarına ulaşmak için konağı satın alan Gül Peri'nin yolu Murat’ın patronu ve dolayısıyla Murat'la kesişir ve işler karışır.

__________________
"Dünyanın en güzel şarkısısın sen."
Bir ömür boyu eşlik etmek istediğim.


Sonra hayat bize öyle birini gönderir ki
önceden kaybettiğimiz her şey için mutlu oluruz.
LifeisBeauty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla