Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.11.2012, 02:16   #1 (permalink)
Mavi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Sebzeli ton balığı dilimleri

Sebzeli ton balığı dilimleri


Mutfağınıza renk katacak sağlıklı ve pratik yemek tarifleri İkbal Gürpınar'dan geliyor.





Malzemeler
300 gr ton balığı konservesi
2 adet havuç
1 kâse haşlanmış bezelye
7-8 adet kornişon turşu
2-3 adet küçük turp
1 demet semizotu
2 kaşık mayonez
2 dilim bayat ekmek içi
Yapılışı:
Havuçlar haşlanır ve zar şeklinde doğranır. Ekmek içleri rondodan geçirilerek ufalanır. Ton balıkları ekmek içi ve mayonezle iyice karıştırılır. Turplar, turşular, havuçlar ton balıklı karışıma ilave edilerek Karıştırılır. Uzun bir kalıp hafif yağlandıktan sonra içine sıkıştırılarak karışımımız dökülür. En az 2 saat dolapta bırakıldıktan sonra dilimlenerek semizotları, domates ve mayonez eşliğinde servis edilir.

__________________






Herkes herkesi sevmesin, gerek yok.



Mavi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla