Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.08.2014, 01:26   #1 (permalink)
Amente
Bağımlı Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Geçen onca sene. .

Geçen onca sene..

Insanin üzerine bir sürü cümleler kurabilecegi, göz yaşı dökebilecegi anlar ve kişiler kisitlidir. Bazen tam bilirsin tüm kapılarını acarsin, cümlelerini kurarsin, yazmaya baslarsin ama ya o gider yada yazacaklarin.. benim yazmak istediklerim bundan tam 60 ay önce başladı. Yazmak için çabaladigim kelimeleri yakıştıramadim sana, vazgeçtim. Ama sen hiç gitmedin ve ben yazmaktan hiç vazgeçmdim..
Değişim her yerde vardı bunu biliyorum.. ama bu değişimin ortasında kimselerin bilmediği sadece bana ait bi sen varsın. Kocaman bi aşk kocaman tutku.. hersey değişe dursun, herkes farklılassin. . Biz etrafa kör insanlara sığır olalım.. Biz bunca duyguyu geride bıraktığımız 1825 günü sonunda sadece hoşçakal demek için yaşamış olmayalım.. kavga edelim edelim ama ellerimizin üşümesine izin vermeyelim.. kuselim ama ben öksürdigum zaman arkani dön dön ki Merk ettiğini bileyim.. çok kizsan da bir gün üzerimi ört usumiyim, yoksa duvara yaslarim sırtımi sana inat ve hasta olurum.. ama hiç bi zaman tırnaklarmi yememe müsade edecek kadar kızma bana..
Ve yarim; hayat bu kadar kısa iken yaşadığımız hiç bir anı geri getirmiyorken, daha çok mutlu olmak için uyanalim yeni sabaha. Sevgi adına ne varsa bize ait hepsini yaşayalım.. ve bi son varsa bizim adımıza bu yasliliktan burus burus olmuş bi şekilde olsun.. çocukluğumda genç kizligimda ve yaşlı bi kadın olduğumda ben hala aşkn adı erdi olarak bileyim..

Amente isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla