Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.08.2014, 10:12   #1 (permalink)
Bia
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 29 Ağustos 2014 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2014 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu




Aşk yaşamınızda sevdiğiniz kişiyle uyumu yakalamak sizin için önemli olacaktır ancak bazı anlaşmazlıklarda söz konusu olabilecektir. Küçük sorunlar gündeme gelebilir ve bu konuları uzuz bir süre tartışabilirsiniz. Duygusal olarak iki farklı eğilim içinde olacaksınız ve bir seçim yapma noktasına gelebilirsiniz. Alacağınız kararlarda duygusal davranmamaya çalışmalısınız aksi halde bazı hatalar yapabilirsiniz. Duygusal konularda girişimde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

İş yaşamınızda iki ayrı konunun üzerine yoğunlaşabileceğiniz ve enerjinizin önemli bir kısmını bu konulara kanalize edebileceğiniz bir gündesiniz. Çeşitli işbirlikleri içine gidebilir ve bazı anlaşmalar yapabilirsiniz. Ancak bu konuda çok dikkatli olmalısınız bazı yanıltıcı bilgiler alabilirsiniz. İş yaşamınızda hukukla ilgili çeşitli konular gündeme gelebilir. Yeni beklentiler içine girebilirsiniz yada beklentilerinizi yeniden değerlendirebilirsiniz. İş yaşamınızda yapacağınız girişimlerde dikkatli davranmalısınız.

Maddi konularda bütçenizi dengelemek sizin için önem kazanıyor. Çeşitli yeni gelir kaynakları oluşturma düşünceleri geliştirebilirsiniz. Harcamalarınızda da bir artışın olabileceği bir gündesiniz.

Bir süreden beri beklediğiniz bir gelişme bugün olabilir yada olumlu anlamda önemli adımlar atılabilir. Bazı ortak çalışmalar yapabileceğini bir gündesiniz.

Bia isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla