Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.09.2014, 01:20   #7 (permalink)
TuNa_HaN
Kötü iNSANLARI Tanıma Senesi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Uyur Uyanık Yazılarım ( sende deneme ben diyim muhabbet )

zaman su gibi falan akmıyor artık..ağır çekimin teknolojiden yoksun halde çekildği bir sahnedeyim..çekim hatası bini geçti..ortada bir gerçek var ve ben çok büyük bir yalancıyım..ama her yatsıda mumum sönüveriyor..ortada acı lanet ve kahreden bir gerçek var ( ben seni başka hangi yalana sarıp unuturmuş gibi yapayım )
kötü rollerine bürünüp canlar yakıyorum.. hiç kimsenin ki benim canım kadar yanmadı henüz..zaman makinesi olsa neronun hükümdarlığına gider romayı ondan önce yakardım... ortada bir gerçek var evet ve bunu bilmenden bile ürküyorum.. ( hangi bahaneye sığınayım da çıkıp gitsen aklımdan )

bütün resimlerini sildim...sana bir kez bile dönüp bakmadım.. neye sığınayım.. önce annemi sonra seni elimden alan bana duygusuz gamsız bir baba bırakan Yaradana mı...sen benim ona şükrümdün.. boşver..devamı isyana girecek ( hangi muska hangi nazar aldı seni benden )

içince bile unutumayansın sen... zamanın su gibi akıp gittiği koca bir yalan.. zaman çare falan da değil yani.. ortada bir gerçek var ve ben buna kahrediyorum... anasını ağlattım yalnızlığın yapmadığım günah kalmadı..bir tek cinayet işlemedim.. cehennem olmasa ilk maktulüm kendimim.. hangi hatıranı kovduysam bir baskası geldi aklıma..kolaymı koskoca yıllar var aramızda geçen.. hangi morfin uyuşturur beynimi hangi esrar hangi ot hangi eroin hangisi daha zararlı senin alışkanlığından.. ne bağladı beni bu kadar.. koca bir yalanım ben.. bilirsin işte ne demek istediğimi..yalandan çok iyi anlarsın sen

hiç bir şey tesellisi değil bu derdin..hani gitmeyecekdin..aşkım sensiz ölürüm derdin.. sen kendini özgür bıraktığın her halinle içime kederdin.. ve benim yerime kendini bir an koysan döner kendin kendi suratına ederdin

__________________
https://t.me/pump_upp
TuNa_HaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla