Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.09.2014, 08:33   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 9 Eylül 2014 Günlük Burç Yorumları

9 Eylül 2014 Günlük Burç Yorumları

9 eylül 2014 Günlük Burç Yorumları, 09 09 2014 burçlar, 9 eylül 2014 akrep burcu yorumu, 9 eylül 2014 aslan burcu yorumu,9 eylül 2014 balık burcu yorumu, 9 eylül 2014 başak burcu yorumu,9 eylül 2014 boğa burcu yorumu,9 eylül 2014 ikizler burcu yorumu, 9 eylül 2014 koç burcu yorumu,9 eylül 2014 kova burcu yorumu, 9 eylül 2014 oğlak burcu yorumu,9 eylül 2014 terazi burcu yorumu, 9 eylül 2014 yay burcu yorumu, 9 eylül 2014 yengeç burcu yorumu, 2014 eylül ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2014 eylül günlük burç yorumları, 9 eylül burç yorumları, 9 eylül 2014 Salı burç yorumları


Koç Burcu


Gökyüzü bugün yakın çevrenizin etkisiyle bir takım kararlar almak zorunda hissine kapılmanızı sağlayacak kişi ve konulara dikkat etmeniz konusunda uyarıyor sizleri. Karşınızda ki insanlar öyle çok konuşurlar ki sırf susup kafanızı dinlemek için sizden istediklerini kabule edebilirsiniz! Dikkat sonrası sizin için hiçte iyi olmayacak sonuçlar getirebilir. Tartışmalara girmeyin ama kararlı tutumunuzu da sergilemekten geri adım atmayın. İş hayatınızda önemli kararlar almamanız gereken bir gündesiniz. Maddi konularda zararlı çıkabilirsiniz. Özel yaşamınızda da gerginlikler söz konusu olabilir bugün sinirlerinizi kontrol altına almakta bir hayli zorlanabilirsiniz.
Günün Olumlaması: İksiri Aşk’ı içtim ve aydınlandım, Coştum duruldum düştüm kalktım öldüm dirildim. Beni bende bulmanın sırrıyla irkildim ve sahip olduklarımın kıymetini anladım. Yapabileceklerimin farkına vardım şükrettim canı gönülden sayısız nimetlerin için. Bilerek yada bilmeyerek yaptığım tüm olumsuz davranışlardan sıyrıldım hakkın yoluna gönül koydum yürüyorum…
Günün Kristali: Güneş taşı
Günün Rengi: Beyaz

Boğa Burcu


Gökyüzü maddi konularda kaygı ve korkularınızı işinize yansıttığınız sürece başarınıza gölge düşüreceğinize işaret etmekte. Korkularınızı kontrol altına almalı ve bir an evvel kendinizi toparlamalısınız. Bugün sadece maddi konularda değil tüm olumsuz düşüncelerinizi kontrol altına almalısınız düşündüğünüz her şey gerçekleşebilir. Özel yaşamınızda ise karışık duygular içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Eş ya da sevgilinizin davranışları konuşmaları içinizde garip bir duygunun belirip zihninizde soru işaretlerinin oluşmasına sebep olabilir. Anlamadan dinlemeden araştırma yapmadan haksız kararlar vermemeli, Sabırlı davranmalısınız.
Günün Olumlaması: Tüm güzel aydınlık hayırlı düşüncelerimle zihnimi dinlendiriyor dünyanın endişe ve kaygılarından uzaklaşıyorum. Gökyüzünün derin mavisinin huzurunu tüm benliğimde hissediyor, Güneşin ışığıyla aydınlanıyorum. Egomu öfkemi hırsımı inatçılığımı benliğimden ruhumdan sevgi ve kararlılıkla uzaklaştırıyorum.
Günün Kristali: Kehribar
Günün Rengi: Sarı

İkizler Burcu


Gökyüzü günler sonra rahat ve huzurlu bir günü müjdeliyor sizlere, Uğraşmak zorunda kaldığınız hemen her konuda ilahi bir gücün yardımı almışçasına yaşanacak olumlu gelişmelerle huzur bulacak ve kendinizi her anlamda özgür hissedeceksiniz. Beklediğiniz sürekli ertelenen bir ödeme bugün gelebilir. Uzun zamandır uğraştığınız hukuksal bir konuyu da olumlu olarak neticelendirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise korkularınızın üzerine üzerine gitmeli ve olumlu enerjinizle isteklerinizi gerçekleştirmek için mücadele etmelisiniz. Bekar İkizler bugün karşı cinsin yoğun ilgisi sizleri bunaltabilir. Kişisel bakımınız içinde oldukça uygun bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Günün Olumlaması: Emekleyerek yürümeyi yürüyerek koşmayı, Emek vererek kazanmayı fedakarlığın önemini öğrendim. Elimdekine şükrederek ilerlemeyi geçicilikle kalıcılık arasında ki tercihi ilkelerimle belirlemeyi, Ben beni bende bulunca, Ruhumu karanlıktan aydınlığa götüren yolda yürümeyi öğrendim.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Kaplan gözü

Yengeç Burcu


Gökyüzü zorlandığınız hemen her konuda sizlere yardımcı olacak enerjilerle karşılıyor sizleri. Her zamankinden daha kararlı cesur sabrın olgunluğuyla hareket eden bir ruh hali içinde olacaksınız. Maddi konularda yaşanan gecikmeler beklentilerinizin istediğiniz doğrultuda ilerlemeyişi yerini hızlı gelişmelerle olumlu etkilere bırakıyor. Bu süre içinde deneyimlediğiniz özellikle insan ilişkilerinde kişilerin size gösterdiği tutumları oldukça iyi gözlemlediniz. Şimdi bu gözlemler doğrultusunda davranışlar sergileyecek size huzursuzluk veren kişilere karşı restinizi çekecek ve ilişkilerinizde radikal kararlarla düzenlemelerde bulunacaksınız. Bugün özel yaşamınızda sürpriz duygusal gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ben kendime doğrularıma yeteneklerime sabrıma İlahi olana inanmanın şükretmenin getirdiği şansa erişmenin huzurundayım. Yaşamımda her şey olması gerektiği hızda ve güzellikte gerçekleşmekte benim hayrıma olan her şey kendiliğinden kolaylıkla bana geliyor sağlık başarı huzur aşk barış. Her birine Hoş geldin diyor sevgiyle kabul ediyorum.
Günün Kristali: Kedi gözü
Günün Rengi: Beyaz

Aslan Burcu


Gökyüzü bugün özel yaşamınızda yaşanabilecek keyifli gelişmeler olabileceğini müjdelemekte, Yeni insanlarla tanışabilir yakın zamanda tanışmış olduğunuz biriyle duygusal bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz. Gölgeli günlerden sonra Güneş’ yaşamınızı tüm parlaklığı ile aydınlatmaya başlıyor. Beklentilerinizin yavaş yavaş gerçekleşmeye başlaması ile kendinize olan güveniniz tazelenecek iş ve özel yaşamınızda istikrarlı günler sizleri karşılarken, Sizi engellediğinize inandığınız başta davranışlarınız olmak üzere alışkanlıklar insanlar hakkında da kararlar alarak uygulamaya geçmelisiniz. Bir ilişki içindeyseniz ve sürekli aynı sorunlar tekrar ediyor yaptığınız tüm fedakarlıklara rağmen huzur sağlanmıyor ve mutsuz oluyorsanız bu dönemde kararınızı verin ve yolunuzu çizin…
Günün Olumlaması: Dünün olumsuzluklarını bugünüme yansıtmamayı ve dünde bırakmayı seçiyor. Yaşadıklarımın olgunlaştıran yanlarını ruhuma katarak kendime rehber ediyorum. Sezgim bana rabbimin kutsal bir armağanıdır. Bu güzel ve ilahi armağan için şükrediyor. Benim ve bütünün hayrına en güzel haliyle geliştirerek kullanıyorum.
Günün Kristali: Kyanit
Günün rengi: Sarı

Başak Burcu


Gökyüzü kendinizi oldukça huzurlu dinamik ve mücadeleye hazır bir ruh hali içinde olacağınızı müjdelemekte. Kararlarınız netleşecek işinizle ilgili konularda haklarınıza sahip çıkarak hareket etmenin getirdiği avantajlarla karşılaşacaksınız. İşinizle ilgili beklediğiniz teklif ve haberler ilerleyen günlerle gelecek maddi olarak ta rahatlamaya başlayacaksınız. Özel yaşamınızda ise gizliliğe önem vermeli eş ya da sevgilinizle paylaşımlarınıza başkalarının şahit olmamasına özen göstermelisiniz. Aranızda kalması gerekenler dışarıya yansırsa ilişkiniz ciddi anlamda ikinizin de isteği dışında yara alabilir dikkatli olmalısınız. Beraberliği olmayan Başak’lar bu süreçte duygusal beraberlikler hayal kırıklıklarına sebep olabilir. İş eğitim ve kariyerinize odaklanmanız sizin faydanıza olacaktır.
Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Pirit

Terazi Burcu


Sevmek ve sevilmenin yaşamınıza kattığı değerlerin keyfine vararak enerjinizi daha da yükselteceksiniz. Maddi konularda yaşanan gelişmeler geleceğe yönelik planlarınızı yapılandırmanız açısından oldukça önem taşıyacaktır. Eski bir arkadaşınızın telefonuyla sürpriz bir görüşme yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminizin en üst seviyelerindesiniz. Ayna olup yansıtmayı öğrendiniz. Karşınızdakiler size nasıl davranıyorsa sizde kendilerini görmeye başlayacaklar. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken endişeye kapılmamak sizi siz yapan değerlerinizden uzaklaşmıyorsunuz. Sadece herkese hak ettiği gibi davranmaya başlıyorsunuz. Özel yaşamınızda ise Bekar Terazi’ler sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır duygularını ifade etmekte kendisiyle mücadele eden bir hayranın aşk sözleriyle oldukça şaşırabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yaşama sevdiklerime işime duyduğum Aşk, Zorluklar karşısında azmimi inançlarımı kuvvetlendiren yegane ve büyük bir güçtür. Bu duyguyu yaşıyor olmanın şansıyla her günüm bolluk bereket huzur ve sağlık dolu.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Safir

Akrep Burcu

Gökyüzü bugün yakın çevrenizde bulunan insanlarla yapılacak görüşmelerde sinirlerin gerileceğine işaret etmekte. Duygularınızla değil aklınızla hareket etmelisiniz. Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi doğru sözlerle ifade etmeli ve rahatsızlıklarınızı ortaya koymalısınız. İkili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara dikkat etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. Kendinizi haklı görerek yanlışın üstüne üstüne giderdesiniz bir anda gelişen tartışmaların şiddeti artabilir ve ani bitişler yaşayabilirsiniz. Özellikle özel hayatınızda daha anlayışlı davranmalı sözlerinizin neler getirebileceğini hesaplayarak konuşmaya özen göstermelisiniz. Bugün enerjiniz oldukça kuvvetlidir. Dışarı çıkın sevdiklerinizle vakit geçirebileceğiniz sorunlardan kurtulmanın keyfini paylaşabileceğiniz aktiviteler düzenleyin ya da içinde yer alın.
Günün Olumlaması: Gözlerimi kapadığımda zihnimde canlanan bembeyaz ışığın yansıması ruhumu ve dünyamı aydınlatıyor şimdi. Canlandığımı arındığımı hissediyorum. Kutsal var oluşun idrakine varıyor ve her anımın kıymetini bilerek yaşamaya kendime söz veriyorum.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Havlit

Yay Burcu

Gökyüzü yakın çevrenizde başarınızı ve mutluluğunuzu bozmak için çabalayan kişilerin farkına varmanız için uyarıyor sizleri. Çevrenizde ki insanları gözlemleyin tavırlarını size yaklaşım şekillerini değerlendirin ve size karşı niyetlerini hissettiğinizi onlara bariz bir şekilde hissettirerek hadlerini bildirin. Hiç kimsenin huzurunuzu kaçırmasına fırsat vermemelisiniz. Size kötü duygular besleyen insanları yaşamınızdan uzaklaştırmanın zamanı geldi. İş ve özel yaşamınızda ilişkilerinizi gözden geçirin ve bitirmeniz gereken ilişkilerinizi bu dönemde bitirin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden beklentilerinizi dile getirmenin zamanı gelmedi mi sizce de hala?
Günün Olumlaması: Ey Aşk gel bul beni çıkar düştüğüm yalnızlıktan, Şenlendir ruhumu aydınlat yüreğimi ve beni gerçeğime ulaştır. Aydınlat sevgiyle kuşat yaşamımın her anını.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Labradorit

Oğlak Burcu

Gökyüzü bugün bencilce davranışlar sergileyerek insanların tepkileri ile karşılaşabileceğiniz yönünde uyarıyor sizleri. Sırf birileri canınızı sıktı diye kendinizi olduğunuzdan farklı yansıtabilecek davranışlar içine girmemelisiniz. Yakın çevreniz üzerinde hayal kırıklığı yaratabilirsiniz. İş hayatınızda şans size gülmüşken akıllı davranmalı ve kaprisli davranışlar içinde bulunmamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise cazibeniz ve yüksek enerjinizle karşı cinsin hayranlığını kazanacağınız keyifli bir gündesiniz. Dikkat etmeniz gereken konu ise yakın çevreniz ve kan bağınız olan akrabalarınızın istek ve talepleri haklı olduğunuz bir konuda geri adım atmanız istenebilir ve kendinizi suçlu hissetmeniz için bir takım baskılar söz konusu olabilir. Oyuna gelmeyin ve sezgilerinize güvenerek hareket edin.
Günün Olumlaması: Eksik yönlerimi bilgiyle geliştiriyor tüm yeni öğretileri kolayca öğrenerek yaşamımda başarı ile uyguluyorum. Şans benden yana dilek ve isteklerim kolaylıkla gerçekleşiyor. Şimdi ruhumdan gelen sese kulak vererek farkına varamadığım yönlerimi keşfediyor içimde var olan güzellikleri kabul ediyor ve tüm çevreme yansıtıyorum.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Opal

Kova Burcu

Gökyüzü bugün sezgilerinizin çok güçlü olduğuna işaret etmekte, Çevrenizde olup biten her şeyi sezinler ve ilişkilerinizde çok doğru ve net kararlar alarak uygulayabilirsiniz. Bugün yeni insanlar tanıyabilir hem iş hem de özel yaşamınız da yeni birlikteliklere adım atabilirsiniz. Otokontrolünüz oldukça yüksek kendinizi ifade ediş tarzınız mükemmeldir. İnsanların üzerinde hayranlık uyandıracağınız keyifli bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliğinizde sorunlar yaşıyor ve ne yaparsanız yapın bir türlü aşamıyorsanız iç sesinize kulak verin sizin için en uygun olan seçimi belirlemeniz için size yol gösterecektir. Bugün dikkat etmeniz gereken konu ise değerli eşyalarınız olmalı kayıplar ve hırsızlıklara karşı temkinli davranın…
Günün Olumlaması: Yaşadıklarımı bir kitap olarak ele alıyor, Her sayfasından ayrı bir öğreti ayrı bir ders çıkararak yenilenmiş ruhuma rehber ediyorum. Geçmişimi affetmenin hafifliği geleceği güvenle karşılamamın temelini oluşturuyor.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Lapis lazuli

Balık Burcu

Kariyeriniz ve iş yaşamınızla ilgili konularda kendinize olan güveninizi kuvvetlendirmenize sebep olacak olumlu gelişmeler mesleki konularda yeteneklerinizi daha da geliştirip hedeflerinize hızla ilerlemenizi sağlayacaktır. Özel hayatınızda ise sevdiğiniz insanla birlikte; Aşkın ve sevginin kutsallığının keyfini sürebilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu yakın çevrenizle ilişkileriniz. Mesai arkadaşlarınız ve yakınlarınızla ilgili konularda yaşanabilecek tatsızlıklar karşılıklı olarak öfkeyle sarf edilen sözler ortak noktada buluşamamanıza neden olur ve sizi fazlasıyla sinirlendirebilir bulunduğunuz ortamdan uzaklaşarak evinizden taşınma kararı alabilirsiniz.. Bu kararı alırken her şeyi ayrıntılarıyla düşünmeniz yararınıza olacaktır.
Ruhumun derinliklerinde yer etmiş bilinçaltımda sürekli tekrar eden tüm olumsuz düşüncelerimden arınıyorum. Ruhumu aşkla besliyor ve güçleniyorum. Tepeden tırnağa yenileniyor yeteneklerimin farkına varıyor sağlıkla aşkla bilgelikle küllerimden yeniden doğuyorum.
Günün Rengi: Açık sarı
Günün Kristali: Garnet

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla