Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.09.2014, 00:45   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Mutfaktaki Karıncaları Önlemek için Tebeşir

Mutfaktaki Karıncaları Önlemek için Tebeşir



Ekmek kırıntısı,unutulmuş bir parça yiyecek, bahçe katı bir ev veya hiçbir sebebe de gerek yok mutfağımızı o çalışkan dostlarımız karıncalar basabiliyor.Bir anda dostken de düşman oluyoruz onlara , her ne kadar öldürmek istemesekte bir şekilde zarar vererek mutfağımızdan temizliyoruz ama davetsiz misafirlerle tekrardan karşılaşabiliyoruz.

Böcek ilaç ve yemlerini pek çoğumuz kullanmışızdır, fakat hanımlar sizlere çok etkili ve pratik çok şaşıracağınız bir yöntem anlatacağım.

Karıncalara karşı , tebeşir tozu!!!

Evet , yanlış duymadınız bildiğimiz okullarda kullanılan tebeşir. Herhangi bir kırtasiyeden beyaz tebeşir temin edebilirsiniz ve sonrası çok kolay.

Karıncalar balkon yapısı,cam kenarı veya ev kapısından mı giriyor işte o bölgeleri tebeşirle boylu boyunca çizgi halinde çiziyoruz.Böylelikle karıncalar tebeşirin olduğu bölgeden asla geçmiyorlar.

Nedenini de açıklayalım; hani ağaçlar böceklenmesin diye beyaz kireçle boyarlar.İşte aynı mantık böcek ve karıncalar kireci sevmez , o bölgeye geldiklerinde ordan öteye geçmez ve yollarını değiştirirler.

Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla