Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.09.2014, 11:41   #11 (permalink)
TuNa_HaN
Kötü iNSANLARI Tanıma Senesi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Uyur Uyanık Yazılarım ( sende deneme ben diyim muhabbet )

Zaman bazen en iyi dostumuzdur.. su acı gercegi soyleyen arkadastir bize.. '' hadi ama gercekci ol..saniyelerden mucize bekleme artik..'' bos avuntularim bir ruzgar, ben göl kıyısında ki eylulde dalından dusen yaprağim..suya gömülecek kadar agirligim yok.. yillar hep ilk okul bir deki o kara tahtanin hemen onunde duran abakus gibi acemi ogrencilerin boncuklarini bir saga bir sola getirmesinden baska bi halt vermedi bana.. herseyi bende ogrenen sevgililerim farksizdi abakuste saymayi ogrenen ogrencilerden.. ilk gunlerinde hep saf temiz yurekliydiler.. zaman gercek dostumdur benim. .su acı gercegi fisildayan arkadaşımdir.. " gunler sana hic birsey sunmaz..benden bir menfaat bekleme.."
Yarasına merhemi kapan çarparak cikti gitti hep bu kapıdan.. yavaştan almistim halbuki..hep agirdan..ve hep alttan.. uzak dur demesine aldirmadim uzakdan gelen o sesin ogudune.. " baban bile ortada birakmadi mi seni bu sadik güven kime ne diye..hadi Tuna..guvenme artik yeter..ihtiyacin yok kimseye.."
Dinlemedigim ogutlere diz coktum.. yenilgisi muazzam mağlup savaslarimda her seferinde yalnizliga tutsak edildim.. kefaretimi iki tatli sozle odeyen sahibelerim sadce ileriki günlerin acimasiz dusmanlariydi kalbime.. zaman en sadik dostumdur benim " firar et git burdan adam.. "
Sonuncusu hic olmadi.. ve bu savaslar bu kadar fırsat düşkünuyken tum bu ihanetlerin bir anlami olmali

__________________
https://t.me/pump_upp
TuNa_HaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla