Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.09.2014, 14:09   #1 (permalink)
LifeisBeauty

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Nina Dobrev Kimdir? | The Vampire Diaries Elena'nın Biyografisi

Nina Dobrev Kimdir? | The Vampire Diaries Elena'nın Biyografisi



9 Ocak 1989 Sofya, Bulgaristan doğumlu tam adı Nina Constantinova Dobreva olan güzel oyuncunun babası bilgisayar uzmanı annesi ise sanatçı. Nina 2 yaşındayken annesiyle Toronto, Kanada’ya taşınıyor ve iş için Atlanta, Georgia’ya yerleşene kadar da orada yaşıyor. Nina’nın sanata olan ilgisi annesinin de etkisiyle olsa gerek, küçük yaşlarda başlıyor. Dans, jimnastik, tiyatro, müzik, görsel sanatlar ve oyunculuğa ilgi duyuyor.


Modellikten reklam oyunculuğuna ardından da filmler için seçmelere kadar ilerliyor. Kısa sürede filmlerde oynamaya başlıyor. Bunlardan öne çıkanlar; 2006 yapımı 2 adet Oscar adaylığı bulundan Away From Her, 2007 yapımı The Poet ve Fugitive Pieces. Yayınlandığı zamanın popüler dizisi Degrassi: The New Generation‘da ilk uzun soluklu televizyon dizisi deneyimini yaşıyor. Bu deneyimlerinin ardından kendisini esas olarak tanıdığımız The Vampire Diaries dizisinde Elena Gilbert karakterini canlandırmaya başlıyor (2009) ve halen daha devam etmekte. Dizinin 2. sezonundan itibaren Katherine Pierce isimli görsel ikizi olan vampiri de canlandırıyor. Karakterlerinin farklılığı ve Nina’nın bu farkı ustaca ortaya koyması oldukça takdir görüyor. Oyunculuğunun başarısı su götürmez bir gerçek. Oyuncunun oynadığı son film, Emma Watson’ın da oynadığı The Perks of Being a Wallflower.


Biraz kişisel bilgilerine gelirsek; Armstrong Acting Studios’da ders gördü. Rock Band oynamaktan ve takı tasarlamaktan büyük keyif alıyor. Su sporlarına, yogaya, at sürmeye, kayak yapmaya, dağ tırmanışlarına oldukça yatkın.

Sevdiği diziler arasında House M.D, Gossip Girl, True Blood ve Grey’s Anatomy yer alıyor.
FHM dergisinin 2011 yılında yaptığı ankette ‘Dünya’nın en ***** 100 kadını’ arasında 44. numarada.

2010 yılından beri The Vampire Diaries dizisinden rol arkadaşı Ian Somerhalder ile ilişkilisi olan Nina sonunda beyaz gelinliği de giydi.


__________________
"Dünyanın en güzel şarkısısın sen."
Bir ömür boyu eşlik etmek istediğim.


Sonra hayat bize öyle birini gönderir ki
önceden kaybettiğimiz her şey için mutlu oluruz.
LifeisBeauty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla