Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.10.2014, 22:54   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Salih Bademci Kimdir - Ulan İstanbul Dizisi Ceyhun Kimdir

Salih Bademci Kimdir - Ulan İstanbul Dizisi Ceyhun Kimdir
Salih Bademci, Salih Bademci Hakkında, Salih Bademci Oynadığı Diziler, Salih Bademci Kaç Yaşında, Salih Bademci Resimleri, Ulan İstanbul Ceyhun Kimdir, Ulan İstanbul Ceyhun Hakkında, Ulan İstanbul Dizisi Ceyhun Resimleri




Salih Bademci, 15 Ağustos 1984 yılnda İzmir’de dünyaya gelmiştir. Eğitimine de İzmir’de devam etmiştir. Daha sonra Bornova Anadolu Lisesi’nden mezun olmuştur. Kişiliği ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncunun çok eğlenceli bir insan olduğuda söyleniyor. Genç yetenek Salih Bademci için “kimse onun yanında yaşlanmaz” cümlelerinide duymak mümkündür. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuar bölümü okuyan Bademci 1,80 boyunda göz rengi ise kahvedir. “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinde Hakan rolüyle tanılan isimlerden biridir.
Salih Bademci ilk denemesini 1994 yılında “Mıymıntılar Kralı” sinema filminde aldığı konuk oyuncu rolü ile başlayan serüveni, 2006 yılında “Barda” sinema filmi ile ortaya koyduğu başarılı oyunculuğu ile kısa sürede dizi filmlerde rol almaya başlamıştır. 2007 yılında “Elveda Rumeli”, 2010 yılında unutulmazlar arasına giren “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisindeki Hakan Tatlı karakteri, 2013 yılında “Fatih” ve 2014 yılında Zeytin Tepesi dizi filmindeki Akın rolü ile izleyici karşısına geçmiştir. Bu sıralar Kanal D ekranlarının yeni komedi dizisi Ulan İstanbul ile ekranlarda.








Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla