Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.10.2014, 14:23   #1 (permalink)
VERA
La Tahzen!
Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner.

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Cool Erkekler aşık olacakları kadınlarda bu özellikleri arıyor.

Erkekler aşık olacakları kadınlarda bu özellikleri arıyor.
ZEKA ÖNEMLİ ETKEN


Görünüşten sonra gelen en önemli unsurdur bu. Erkekler zeki, düşüncelerini savunabiler ve net olarak ifade edebilen kadınları sever. Çoğu kendi gibi düşünen kadınlarla konuşmayı sever. Erkekler tartışmayı sever ve eğer onlara düşüncelerinizi kabul ettirebilirseniz ya da en azından saygı duymalarını sağlayabilirseniz, kalbinin derinliklerine giden yol da açılır.
ESPRİLERİNE NE KADAR GÜLDÜĞÜNÜZ


Bir erkeğin esprilerine gülerseniz sizi daha yakından tanımak isteyecektir. Etrafınızla ve kendinizle dalga geçebildiğinizi ve onunla birlikte gülebildiğinizi anladığında sizinle daha çok vakit geçirmek isteyecek. Kendinize gülebilmeniz ve kendinizle alay edebilmeniz (aşırıya kaçmadan) özgüveninizin de işaretidir ve sizi daha da çekici kılar.
HAYATTAKİ DURUŞ


Kendi düşünceleriniz olduğunda ve bunları savunabildiğinizde, önceki maddede söylendiği üzere kendiniz dahil herşeyle alay edebildiğiniz güce sahip olduğunuzda size hayranlık duyacak!
DESTEKLEYİCİ TAVIR


Erkekler kendilerini destekleyen, olumlu yönde teşvik eden kadınlara ihtiyaç duyar. Hedeflerine ulaşabilecek yeteneğe sahip olduklarını hatırlatan,güç verici bir sese ihtiyaçları vardır. İşler yolunda gittiğinde bunu hayatlarına sihirli bir dokunuş olarak kabul edip minnettar bile olabilirler... Onun hayallerini desteklediğinizi, hedeflerine doğru giderken ayağına dolanmayacağınızı bilmesini sağlayın.
HOŞGÖRÜ SINIRI


Erkeklerin mükemmel olmadıklarını anlayıp onları mükemmel olmayışlarından dolayı kolayca affedebildiğinizde gönlündeki tahtın da sahibi olabilirsiniz. En ufak şeylere takıp, dırdırı abartırsanız yanınızda pek uzun süre kalmayacaktır. Dost acı söyler!
SABIR


Bu aslında bir önceki maddeyle neredeyse aynı. Yeni tanıştıysanız ciddi bir ilişkiye geçiş için sabırsız davranmayın. Zaten birlikteyseniz hatalarına karşı sabırlı olun. Kimse mükemmel değildir. Anlayış gösterin. En ufak hatada köpürmeyin. Ters konuşmayın. Düşünmeden söylenen sözler hem sizi hem onu yaralar. Sabrın sonu selamet, unutmayın.
HAYAT GÖRÜŞÜNÜZ


Yeni fikirlere, olasılıklara açık olduğunuzu belli edin. Dar görüşlü olmadığınızı hissettirin. Hayata geniş bir perspektiften, özgürce baktığınızı bilmek onda belki sizi kaybedebilme korkusuyla size yakın olma duygusunu artıracaktır.
BAKIM


Sağlığına ve fiziki durumuna özen gösteren kadınlar genelde erkekler tarafından göstermeyenlere göre daha çekici bulunur. Erkekler spor yapan, düzenli beslenen, saçına, tırnaklarına bakan, güzel giyinen kadınlardan her zaman hoşlanır.

__________________
“вυdα вιr ιмтιнαɴ..” de,ɢeç…
''ηαšïp''
VERA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla