Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.10.2014, 20:02   #1 (permalink)
Şafak
Tecrübeli Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Thumbs up 17 Ekim 2014 Günlük Burç Yorumları

17 Ekim 2014 Günlük Burç Yorumları
17 Ekim 2014 Günlük Burç Yorumları, 17 10 2014 burçlar, 17 Ekim 2014 akrep burcu yorumu, 17 Ekim 2014 aslan burcu yorumu, 17 Ekim 2014 balık burcu yorumu, 17 Ekim 2014 başak burcu yorumu, 17 Ekim 2014 boğa burcu yorumu, 17 Ekim 2014 ikizler burcu yorumu, 17 Ekim 2014 koç burcu yorumu, 17 Ekim 2014 kova burcu yorumu, 17 Ekim 2014 oğlak burcu yorumu, 17 Ekim 2014 terazi burcu yorumu, 17 Ekim 2014 yay burcu yorumu, 17 Ekim 2014 yengeç burcu yorumu, 2014 Ekim ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2014 Ekim günlük burç yorumları, 17 Ekim burç yorumları, 17 Ekim 2014 Cuma günlük burç yorumları

17 Ekim 2014 Koç Burcu Yorumu
17 Ekim 2014 Boğa Burcu Yorumu
17 Ekim 2014 İkizler Burcu Yorumu
17 Ekim 2014 Yengeç Burcu Yorumu
17 Ekim 2014 Aslan Burcu Yorumu
17 Ekim 2014 Başak Burcu Yorumu
17 Ekim 2014 Terazi Burcu Yorumu
17 Ekim 2014 Akrep Burcu Yorumu
17 Ekim 2014 Yay Burcu Yorumu
17 Ekim 2014 Oğlak Burcu Yorumu
17 Ekim 2014 Kova Burcu Yorumu
17 Ekim 2014 Balık Burcu Yorumu
Sevgili Koç,

Bazı dostlarınızla iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz. Enerjinizi dikkatli kullanmamız gereken bir gün. Bugün daha da hareketli olacaksınız. Sadece, adımlarınızın ölçüsünü abartılı atıyorsunuz. Yakın iş arkadaşınızın bu konudaki sözlerine önem verin. Karşınızdaki kişileri tanımaya çalışın Mevsim zehirlenmelerine karşı dikkatli olun.

Sevgili Boğa,

Kardeşlerle bağlarınızı önemseyeceğiniz bir gün. Ay’ın etkisiyle; çok önemli bir neden olmadan da, yakın aile çevresi ile ilgili bir hassasiyet içinde olabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde bazı problemler yaşayabilir ve karşı cins tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. Takıntılarınız kurtulmak istiyorsanız, geçmişle ilginizi kesmelisiniz.

Sevgili İkizler,

Güçlü bir enerjiniz var ve bugün her şeyi kendi gözlem çerçeveniz içinde değerlendiriyorsunuz. Kişisel çabalarınız ve yaratıcılığınızı ön plana çıkarırken, fevri hareketlerden özellikle uzak kalmayı özen göstermelisiniz. Sinirleriniz çok çabuk bozulabiliyor. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir gün. Beklediğiniz haberleriniz gecikebilir.

Sevgili Yengeç,

Canınızı sıkan olaylara daha gerçekçi bir şekilde bakmayı öğreniyor ve istekleriniz konusunda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün, arkadaş çevrenizde size ilgisi olan bir kişi dikkatinizi çekebilir. Dostlukların aşka dönüşmemesi, sizin tavırlarınız karşısında şekil alacaktır. Risklere karşı temkinli olmanız gerekiyor.

Sevgili Aslan,

Bugün planladığınız çalışmalarınızı, kendi kişisel istekleriniz dahilinde gerçekleştirmek istiyorsunuz. İş birliği içinde olacağınız kişilerin üzerinizdeki etkisine dikkat etmelisiniz. Yanılmalar söz konusu. Bugün eski olayları gündeme getirmek için acele etmemelisiniz. Duygularınızı sınamalısınız. Şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.

Sevgili Başak,

Maddi konularda önemli konuların araştırması içindesiniz ve yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz. Güvensizlik duygusu yaşadığınız zaman, her şeyi zaman bırakın ve bekleyin. Çünkü, iyi niyetli davranışlarınız size başarı getirecek. Satın alma konusunda yeni planlara ihtiyacınız olacak. Bazı masraflar için henüz çok erken.

Sevgili Terazi

Bugün, derin konuşmalar içinde olacaksınız. Duygular ve akılcılık arasına bocalamaktan sıkılmak istemiyorsanız, küçük hesapları bir kenara bırakıp, sakin bir şekilde olayların gelişimini takip etmelisiniz. Sezgileriniz çok güçlü olduğu bir gün ve her konuyu derinlemesine çözüyorsunuz. Üstlerinizle iletişiminiz mükemmel gelişiyor.

Sevgili Akrep,

Bugün çevresel olaylardan çabuk etkileniyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilere tepkileriniz belli etmek istemeyebilirsiniz. Gerilimli olduğunuz zaman açık havaya çıkarak kısa yürüyüşler yapmalısınız. Rutin işlerinizi biraz daha renklendirebilirsiniz. Yaşantınızla ilgili hareketlenme gündeme gelecek. Sabırlı davranmanız gereken bir gün içindesiniz.

Sevgili Yay

Gücünüzün ve yeteneğinizin farkındasınız ve bugün, kendi doğrularınıza güveniyorsunuz. Yapmanız gereken önemli olayları düşünmeli, ve yalnız kalıp, iç sesinizi dinlemeye özen göstermelisiniz. Disiplinli ve aktif hareket etme çabası içinde olmanıza rağmen, farklı düşüncelerin varlığı canınızın sıkılmasına neden olacaktır.

Sevgili Oğlak,

Bugün, bulunduğunuz mekanda huzur verici bir konum arıyorsunuz..Onlarla aranızda oluşan gerginliğe belli bir mantıkla yaklaşabilirsiniz. Bugün toplumsal olaylarla yakından ilgileneceksiniz. Yüksek standartları olan bir kaliteye sahipsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için, gerekli şartları yaşamınıza mantıklı bir şekilde geçiriyorsunuz.

Sevgili Kova,

Çevrenizin sorunlarına karşı duyarlı olmanıza rağmen, onların tepkisel davranışları yüzünden, sınırlarınızı zorlamaktan kaçınıyorsunuz. Bugün, her olayı pratik bir şekilde çözümleyeceğinizin farkındasınız. Düşüncelerinizde belli bir hız var ve yoğun duygular içindesiniz. Ay’ın konumu, iç enerjinizin açığa çıkması için size destek veriyor.

Sevgili Balık,


Çevre koşullarını fazlasıyla zorlayacaksınız. Duygusal konularda yakın çevrenizin isteği doğrultusunda, özel ilişkileriniz gündeme gelebilir. Onların üzerinizdeki etkisini yadsıyamazsınız. Sevdiklerinizin desteğine ihtiyacınız var. Maddi konularla ilgili yenilikleri denemek istiyorsunuz. Ailenizle ilgili fikirlerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz.

Şafak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla