Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.10.2014, 19:40   #1 (permalink)
Anarchia
Susmanın
kalelerine sığınıyorum..
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Allık nasıl sürülür

Allık nasıl sürülür



Makyaj yapınca bütün kadınlar güzel olduğunu düşünebilirler. Ne yazık ki her zaman durum böyle olmuyor. Yanlış yapılan makyaj sizi komik bir hale sokabiliyor. Özellikle yanlış sürülen allıkla palyaçoya bile dönüşebiliyorsunuz.
Allık seçerken ilk dikkat etmeniz gereken beğendiğiniz rengi değil, teninize uygun olan rengi seçmek olmalı. Açık tenli ve sarışın iseniz şeftali tonu size göre. Buğday tenli ve kumralların tercihi de pembeden yana olmalı. Esmerler ise yüz hatlarını daha belirginleştirecek kahve yani toprak tonlarını kullanmalılar.

Sanıldığının aksine allık, sadece yüzü renklendirmekle kalmaz, hatlarınızı belirginleştirmenize de yardımcı olur.
Oval yüzlüyseniz
Kalem veya stick allıkla elmacık kemikleri ve çenenize küçük çarpı işaretleri yapın. Sonra da bunları parmağınızla hafifçe dağıtın.
Yuvarlak yüzlüyseniz
Yüzünüzü daha ince göstermek için, her iki kaşınızın üst kısmına, şakaklarınıza ve alt kısmına küçük çarpılar yapıp, yine parmaklarınızla dağıtın.
Uzun yüzlüyseniz
Yüzünüzün daha oval görünmesini sağlamak için allığınızı saç diplerine, elmacık kemiklerine ve çenenize uygulayıp, iyice dağıtın. Dilerseniz üzerine bir kat transparan pudra sürerek daha yumuşak bir görüntü elde edebilirsiniz.


Anarchia isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla