Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.10.2014, 12:52   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Ütopya yarışmasına katılan yarışmacılar kim?

Ütopya yarışmasına katılan yarışmacılar kim?

TV 8 ekranlarında başlayan Ütopya yarışmasının yarışmacılarını kısaca tanıyalım. Yarışmada ayda bir kişi elenecek ve yerine yeni yarışmacılar katılacak.

Ütopya yarışmacısı İnci Melek Bozkaya kimdir:
27 yaşındaki İnci Melek Butik pastacı. Eskişehirde yaşayan İnci Melek Bozkaya başak burcu ve yemek-pasta yapmayı, tamiratla uğraşmayı seviyor. Her işi en iyi şekilde yapabileceğine inanıyor.



Ütopya yarışmacısı Ahmet Arda kimdir:
Ahmet Arda Sezen 38 yaşında tıbbi mümessil. Daha önce 6 yıl süren bir evliliği olmuş ve bu evlilikten dünya güzeli bir kızı var. Ankarada yaşayan Ahmet Arda Aslan burcu erkeği.



Ütopya yarışmacısı Altar Gültekin kimdir:
Altar Gültekin endüstriyel tasarımcı olarak çalışmakta. 22 yaşında olan Altan Gültekin İstanbul'da yaşıyor. Heykel yapmayı, resim çizmeyi ve spor yapmayı seviyor. Koç burcu olan Altar Gültekin marangozlukta da iddialı olduğunu dile getiriyor.



Ütopya yarışmacısı Özlem Sezgin kimdir:
39 yaşındaki Özlem Sezgin fotoğrafçılık yapıyor. İstanbulda yaşayan Özlem şarkı söylemeyi, yemek yapmayı ve fotoğraf çekmyi seviyor. Terzilik konusunda da yeteneği olan Özlem Sezgin Oğlak Burcu.



Ütopya yarışmacısı Tuğçe Aksoylu kimdir:
Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü mezunu olan Tuğçe Aksoylu 24 yaşında ve Ankara'da yaşıyor. Yengeç burcunda olan Tuğçe spor yapmayı ve örgü örmeyi seviyor.


__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla