Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.11.2014, 21:54   #14 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Asker Sevgiliye Aşk Mektupları 2015, Asker Aşık Mektupları, Asker Mektupları

Beklemekle geçti ömrüm, hala gelmedin be sevgili. Ne zaman dönüp bitireceksin zalim hasreti. Mutluluk dolu birkaç saniyeyi bile çok görüp bana göstermeden yüzünü bir ömrü harcadın. Uzun geceleri dost, kapı önünü sürpriz bir beklenti salonu haline getirdin. Seni beklemekle geçti ömrüm, bekledim ama hala gelmedin.

Beklemekle geçti ömrüm seni. Derin iç çekmelerle birleşen serin akşamların ürperten yalnızlığı. Pencerenin kenarına oturup saatlerce kapıya gelip beni bulmanı bekledim. Geçmedi hiç saatler, bitmedi hiç ızdıraplar ve olmayan sabahlarla dolu bir ömrü seni beklemekle geçirdim. Kaybolup giden bir bedene, kahırlarla eşlik eden ruhumu, ağlamaktan kırışan göz kenarlarımı ve hiç gerçekleşmeyecek umutlarımı katık yapıp seni bekledim. Umutsuzca çırpınışlarım kar etmedi be sevgilim. seni bu kadar seven başka birini bulamadığın halde, ızdıraplar içinde yaşamana rağmen bana geri dönmedin. Biliyorum ben her zaman aklının bir köşesindeydim. Beni sana hatırlatacak bunca hatıraya rağmen bana bir tek gülüşü bile çok görüp çekip gittin bu şehirden. Sonra nedense dönmüşsün birlikte gezdiğimiz kuytu köşelere. Bu kez bensiz gezmişsin oraları. Yanındaki sarışının gözleri çok güzelmiş dediler inanmak istemedim. Benim gözlerime bakarken ömrümce görmek isteyeceğim ve bakmaktan asla bıkmayacağım bir çift göz seninkiler derdin. Kendinden geçmiş gönlüm tüm bunlara rağmen hala bekliyor seni umutlarla. Gözlerim yolda, kulaklarım kapı tıkırtısında.

Beklemekle geçti ömrüm olmayacak bir aşkın peşinde kurduğum hayallerle. Umutlarımı katıp yanıma, hayallerimi koyup önüme, ellerimi açıp yaradana sadece seni istedim hiç gitmemek üzere yanımda. Tüm yaşananlara rağmen hala aşığım sana. Her şeye rağmen, hayatımı hiçe sayıp bekliyorum seni, hiç gelmeyeceğini bilsemde. Sabır taşı olsa çatlardı ama ben hala inatla bekliyorum senin dönmeni. Belki içimdeki umutları tazelemek için, belki sana söyleyecek bir çift aşk sözü için, belki de geri kalan ömrü birlikte geçirmek için.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla