Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.11.2014, 11:35   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Eve Dönüş - Mariah Stewart Kitap Tanıtım

Eve Dönüş - Mariah Stewart Kitap Tanıtım



Karısının öldürülmesiyle birlikte FBIdaki görevini bırakıp her şeyden vazgeçen ajan Grady Shields, eşini kaybettikten sonra aşkını kalbine gömüp Montanada yalnız başına yaşamaya başlar. Yıllar süren inzivadan sonra, kız kardeşinin düğünü için Chesapeake Koyundaki sakin bir kasaba olan Saint Dennise gitmek zorunda kalır. Gradynin tekrar âşık olmak gibi bir niyeti de yoktur, ta ki Vanessa Keatonı gördüğü ilk ana kadar.

Geçmişinde birçok kötü seçim yapmış olan Vanessa, Saint Dennise gelmekle hayatının en doğru kararını verdiğini düşünen genç bir kadındır. Bu küçük kasabada arkadaş edinip sevdiği bir eve sahip olur ve arkasındaki kâbusu bırakarak bu şirin kasabada kendisine yeni bir hayat kurar. Kasabalıların olduğu kadar, turistlerin de ilgisini çeken Bling adında modern ve şirin bir butik açar. Vanessanın da aradığı son şey romantizmdir, ama kasabaya gelen bu yeni, ateşli adama karşı koyması neredeyse imkânsızdır.

Fakat Vanessanın geçmişi kolay kolay peşlerini bırakmaz. Grady bu sefer sevdiği kadının zarar görmesine izin vermeyecektir. Vanessa ile Grady bir taraftan zorlukların üstesinden gelmeye çalışırken, bir taraftan da hayatın sürprizlerle dolu olduğunu ve hayatta bir insanı sevmenin her zaman insanı acıtmadığını öğreneceklerdir.


__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla