Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.11.2014, 22:27   #1 (permalink)
LifeisBeauty

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Uzak Durmanız Gereken Erkekler

Uzak Durmanız Gereken Erkekler!



Bir ilişkiye başlama kararı almak özellikle biz kadınlar için oldukça zor.. Sürekli gelecekle alakalı kaygılar ve "Acaba nasıl olur?" sorusu kafamızın içinde yankılanır durur. Bu konularda zaman kaybetmek de pek hoşumuza giden şeylerden olmadığı için karar vermenize yardımcı olması adına en başından elenmesi gereken erkek tiplerini sizler için sıraladık!

Fazla Kırılgan!

Sizinle her an, her saniye konuşmak, bir şekilde bağlantı içerisinde olmak istemesi çok tatlı. Ama zamanla bundan sıkılacaksınız, ve o bu durumdan pek de hoşnut olmayacaktır. Eğer aradığınız uzun soluklu bir ilişkiyse, arada nefes alabileceğiniz birilerini tercih etmelisiniz!

Pineklemelere Doymuyor!

Eğer evlilik yaşantınız boyunca televizyon izleyip, göbeğini kaşıyan bir tiple birlikte olmak istemiyorsanız bunun sinyallerini önceden veriyorlar, dikkat edin! Çalışmayı sevmeyen, belirli bir yaşa gelmiş olmasına rağmen dikiş tutturamamış tipler sağlam bir ilişkiye başlamak için aranan kan değiller!

Çatlak!

Yapmak istedikleri genelde tuhaf ve sosyal açıdan uygun olmayacak şeylerse ve siz bu tarz bir heyecan arayışında değilseniz; ilişkiye başlamadan önce kendisinden bir adli sicil kaydı isteyin, ya da iyisi mi boşverin gitsin!

İyelik Ekini Abartmayalım!

Biz kadınlar sahiplenilmekten hoşlanırız, tamam ama; özellikle tam da bu noktada dikkatli olmasınız! En başlarda sahiplenmesi hoşunuza giden beyler bu durumu zamanla abartıp hayatınızı zindan etmeye en yakın kişiler olabilirler!

Şirinlik Muskası!

Size sürekli sevimli hayvan isimleri ya da saçma sapan şirin(!) hitap kelimeleriyle sesleniyorsa güç seven kadınlar için bu sıkıcı bir ilişki olabilir. Hem kendi adınızı sevdiğinıi adamın sesinden duymaktan daha iyisi olabilir mi?

Paylaşımda Doz Aşımı!

Tam bir sosyal medya manyağı, her yaptığını tweet atan, fotoğraflayan ya da bir şekilde paylaşan erkekler biraz tehlikeli olabilir. İlişkinizle ilgili de sürekli paylaşımda bulunacaktır, bu durum bazen hoşunuza gitse de zamanla can sıkıcı bir hal alacak bize inanın!

Düşünceli Aşık!

Gününüz kötü geçtiğinde ya da birileriyle bir şeyler paylaşmak istediğinizde aklınıza gelen ilk kişi o olmalı! Sizi pek de dinlemeyip, sorunlarınıza da ürettiği tek çözüm "Boşver!" ise başlamadan bitirin deriz!

Egoda Duvar!

Kendini sizi sevdiğinden fazla önemsiyorsa tehlike çanları çalıyor demektir. Neyse ki bu tipler kendilerini kolayca ele verirler. Sadece egosunu okşamayı değil, direkt onu bırakın. O bir aynayla daha iyi anlaşır..

__________________
"Dünyanın en güzel şarkısısın sen."
Bir ömür boyu eşlik etmek istediğim.


Sonra hayat bize öyle birini gönderir ki
önceden kaybettiğimiz her şey için mutlu oluruz.
LifeisBeauty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla