Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.11.2014, 12:04   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart İlişkide Tutmanız Gereken Sırlar

İlişkide Tutmanız Gereken Sırlar


Bazı sırların açığa çıkması, ilişkiye iyilikten çok kötülük getirebilir.




Eski ilişkilerin küçük detayları
Geçmişte yaşadıklarınızı paylaşmak iyi olsa da bunun bir sınırı olmalıdır. İlişkileriniz hakkında konuşurken özet geçin, her ayrıntıyı anlatmayın.
Garipliklerinin sizi rahatsız ettiği
Herkesin garip yanları vardır. Hepimizin bizi farklı kılan bir özelliği mutlaka vardır. Sevgilinizin garip bir huyu varsa bundan ona bahsetmemek daha iyi olacaktır. Unutmayın ki sizin de bazı garip alışkanlıklarınız var.
Bir şeyin fiyatı
Eğer ortak bir hesap kullanıyorsanız dürüst olmanız önemlidir ama bazı ödemeler hakkında konuşmamak daha sağlıklıdır. Kendinize belli bir limit koyun ve altında kalan miktardaki harcamalardan sevgilinize bahsetmeyin.
İşleri yapış şeklini beğenmemek
Farklı olduğunuzu kabullenmeniz gereken bir diğer alan da budur. Yemeği sizden farklı pişiriyor, temizliği farklı yapıyor olabilir. Eğer sonuç iyiyse, sonuca gidiş yolunu görmezden gelin.
Şakalarından hoşlanmamak
Sevgilinize şakalarından hoşlanmadığınızı söylemek size bir fayda sağlamaz ve onu kırar. Şakaları hakaret taşımadığı sürece nazik olun ve gülümseyin.
Paylaşma
İlişkiniz hakkında başkalarıyla neler paylaştığınızı sevgilinize kesinlikle söylemeyin. Sevgiliniz, onun hakkında konuşmanızdan hoşlanmayacaktır.
Annesini sevmediğiniz
Bir ilişkide tutulması gereken en büyük sır, sevgilinizin annesini sevmediğinizdir. Büyük bir ihtimalle sevgilinizin annesi, onun için çok değerlidir ve bunu söylemek size asla iyi bir şey kazandırmayacaktır. Bu bilgiyi paylaşmak aranızda gerginlikten başka bir şey doğurmaz.


alıntı

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla