Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.11.2014, 11:49   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 16 Kasım 2014 Pazar Günlük Burç Yorumları

16 Kasım 2014 Pazar Günlük Burç Yorumları

16 Kasım 2014 Günlük Burç Yorumları, 16 11 2014 burçlar, 16 Kasım 2014 akrep burcu yorumu, 16 Kasım 2014 aslan burcu yorumu, 16 Kasım 2014 balık burcu yorumu, 16 Kasım 2014 başak burcu yorumu, 16 Kasım 2014 boğa burcu yorumu, 16 Kasım 2014 ikizler burcu yorumu, 16 Kasım 2014 koç burcu yorumu, 16 Kasım 2014 kova burcu yorumu, 16 Kasım 2014 oğlak burcu yorumu, 16 Kasım 2014 terazi burcu yorumu, 16 Kasım 2014 yay burcu yorumu, 16 Kasım 2014 yengeç burcu yorumu, 2014 Kasım ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2014 Kasım günlük burç yorumları, 16 Kasım burç yorumları, 16 Kasım 2014 pazar günlük burç yorumları

Sevgili Koç,

Yapmanız gereken şeylerden birisi sonuca gitmeden önce ayrıntılara bir göz atmak olacaktır. Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden farketmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar. Sizi yakından ilgilendiren her işte aynı yöntemi uygulayarak sonuca gitmeye çalışın. Hafif gribal durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Sevgili Boğa,

Evliyseniz eşinizle olan ilişkileriniz o kadar sağlıklı değil. Ne var ki yine de size olan desteğini yansıtmaktan çekinmiyor. Çünkü o da yaşadığı çevreye karşı mahçup duruma düşmemeyi ve toplumda saygınlık kazanmayı istiyor. Bu süre içinde özellikle aşk konusunda hiçbir yenilik yapmamanız iyi olur.


Sevgili İkizler,

Dışa dönük bir yaşam isteği aklınızı başınızdan alabilir ama gerektiği yerlerde ve zamanlarda kendinizi dizginlemeyi bilmelisiniz. Zaten bunu yapacak mantığa sahipsiniz. Eğlence hayatı ve zevkli anlar iyidir ama gerektiği yer ve zamanda kendinizi durdurmayı bilmelisiniz. Zaten bunu yapacak mantığa sahipsiniz.

Sevgili Yengeç,

Zekanızın çok iyi derecede çalışması sizi hırslı bir yapıdan uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir. Ama bu tutumunuz etrafınızda yanlış algılanabilir ve onların size karşı bir savunma sistemi oluşturmasına neden olmayın. Eğer bekarsanız bir süre aşk konusunda hiçbir yenilik yapmamanız iyi olur. Girişimlerinizi sonraya bırakmak daha iyi olacaktır.

Sevgili Aslan,

Biraz hayal kurabilir ve biraz da romantik olabilirsiniz. Bir deneyin, bu bir zaaf sayılmaz, değil mi? Satın alınacak bütün hoş şeylere aşırı ilginiz size belki de gereksiz harcamalar yapmaya itecektir. Bugün karşılaşacağınız işlerde hemen ileri atılmanız ve daha sonra çoşkunuzu yitirirerek kendinizi ortada kalmış gibi hissetmeniz doğaldır

Sevgili Başak,

Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin ediyor. Bu da önce de belirtildiği gibi kendinizi ifade de konusunda sorunlar getiriyor. Yapacağınız kısa gezintiler sizi umduğunuzdan daha çok rahatlatacaktır.


Sevgili Terazi

Olaylara başlangıcınız çok güzel, fakat olayları sürdürürken takındığınız tavır, çalışma arkadaşlarınıza uyum sağlayamamanız gibi pürüzler ortaya çıkacaktır. Hedeflerinizin doğrultusunda aktif olarak atılımlarda bulunacaksınız. Ayrıntıları unutmadan kullanabilmek size çok şey kazandıracaktır.


Sevgili Akrep,

Bugün veya bu gece ev içindeki tatsız ilişkileri düzenlemekle geçireceksiniz. Sürekli devinim halinde olan düşüncelerinizin size bir yerlere götürmeyeceği konusunda hiç endişeniz yok gibi. Süregelen bir ilişkinizi mutlu bir sonuçla noktalamak isteyebilirsiniz. Bu duruma karşı taraf olumlu bir gözle baktığı için cesaretle tekllifte bulunabilirsiniz.


Sevgili Yay

Etrafınızdaki insanların ya da gelişme gösteren olayların sabrınızı zorlayacak dereceye gelmesi sizi sıkıyor, baskı altında gibisiniz. Fakat, olgun kişilik yapınız sayesinde sabrınızı koruyacaksınız. Bazı başarılarınız ve eşinizle olan beraberliğiniz ise çevrenizde sinsice bekleyen insanların uzun süredir gözlemi altında.


Sevgili Oğlak,

Baskı altında bulunmak ve düşünce yapısı olarak duygularınızı ön plana almak sizi sıkıntılı olayların içine itecektir. Bu durumu engelleyebilmeniz içinse mantıklı olmalı ve hayır demesini bilmelisiniz. Eğer kafanızda kesinleşmiş bir düşünceniz yoksa harekete geçmemek için direnmelisiniz. Çünkü yoğun enerjinizi yanlış değerlendirmeniz sizi huzursuz bir yapıya sokacaktır.


Sevgili Kova,

Her konuda önsezilerinizin yardımcı olmanız gerekli. Değişikliği pek de önemsemeyen ya da sevmeyen biriyseniz yaşadığınız ortam içinde edindiğiniz yer size yeterli geliyor demektir. Hareketleriniz ve davranışlarınızdaki acelecilik sizi bir yere götürmeyecektir. Daha sakin ve ağırbaşlı olun. Tabiri caizse kendinizi dizginleyin.



Sevgili Balık,

Olaylara hemen uyum sağlamanız, özellikle bunu düşüncelerinizde uygulamanız etrafınızdaki insanlardan olumlu eleştiriler almanızı sağlıyor. Değer yargınız size ait olduğu gibi kimse tarafından da yönlendirilemez. Bu yüzden çevrenizde meydana gelen olayları abartmamalısınız.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla