Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.11.2014, 13:16   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 18 Kasım 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

18 Kasım 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

18 Kasım 2014 Günlük Burç Yorumları, 18 11 2014 burçlar, 18 Kasım 2014 akrep burcu yorumu, 18 Kasım 2014 aslan burcu yorumu, 18 Kasım 2014 balık burcu yorumu, 18 Kasım 2014 başak burcu yorumu, 18 Kasım 2014 boğa burcu yorumu, 18 Kasım 2014 ikizler burcu yorumu, 18 Kasım 2014 koç burcu yorumu, 18 Kasım 2014 kova burcu yorumu, 18 Kasım 2014 oğlak burcu yorumu, 18 Kasım 2014 terazi burcu yorumu, 18 Kasım 2014 yay burcu yorumu, 18 Kasım 2014 yengeç burcu yorumu, 2014 Kasım ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2014 Kasım günlük burç yorumları, 18 Kasım burç yorumları, 18 Kasım 2014 salı günlük burç yorumları

KOÇ
Bugün kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün. Bu mutluluğunuzun nedeni, geçmişte kalan bir iç hesaplaşmanızı artık tamimiyle bitirmenizden kaynaklanıyor olabilir. Önümüzdeki günlerde uzun zamandır olmadığı kadar kendinizle barışık olacaksınız ve bu bütün yaşamınızı olumlu biçimde etkileyecek. Neşeniz ve canlılığınız nedeniyle olumlu tepkiler alacaksınız.



BOĞA
Bugün zihinsel olarak yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Her zaman olduğu gibi kendi dışınızda yaşanan olaylara ilginiz nedeniyle yine, sizi çok da ilgilendirmeyen bir olaya müdahale edebilirsiniz. Bu müdahaledeki tutumunuz nedeniyle bir yakınınız size kırılabilir. Siz onun kırılabileceğini bilmenize rağmen bildiğiniz gibi davranmaya devam edeceksiniz.



İKİZLER
Sosyal yaşamınızın fazla hareketli olması nedeniyle bazı sorumluluklarınızı yerine getiremiyorsunuz. Bu nedenle hem sitemle karşılaşıyorsunuz, hem de zaman zaman suçluluk duyuyorsunuz. Önümüzdeki günlerde biraz daha programlı yaşamak için bir çaba içine girebilirsiniz. Bugün evinizde yapmak istediğiniz bir değişiklikle ilgili önemli bir adım atabilirsiniz.



YENGEÇ
Öğlene doğru alacağınız bir haber bugün için yaptığınız bütün programı alt üst edebilir. Görüşmekten kaçındığınız biriyle görüşmek zorunda kalabilir, sürpriz bir konuşma yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde bir küçük grupla bu konu üzerinde yeniden konuşmanız gerekebilir. Bütün bu konuşmaların sonucunda üzerinde düşündüğünüz bir konu hakkında karara varabilirsiniz.


ASLAN
Çevrenizdekilerin sizden talepleri bir türlü bitmek bilmiyor. Sizden bir şey talep eden herkesin taleplerini karşılamayı görev biliyorsunuz. Elinizde olmasa bile yaratmaya çalışıyorsunuz. Her konuda verici olma özelliğiniz yakınınızdaki bazı kişiler tarafından kötüye kullanılıyor. Yakın dostlarınızın bu konudaki uyarılarını dikkate almanız gerekiyor.


BAŞAK
Sabah saatlerinde yaşayacağınız durgunluk öğle saatlerinden itibaren yerini yoğun bir enerjiye bırakabilir. Oldukça yaratıcı bir gününüzde olduğunuz için, hem özel yaşamınızla, hem de işinizle ilgili birikmiş pek çok sorunu çözmeniz mümkün olabilir. Sizden bir konuda akıl isteyen bir dostunuza pratik çözümler önermeniz, size minnet duymasına neden olacak.


TERAZİ
Yoğun geçen bir haftadan sonra sular sizin duruldu denebilir. Uzun zamandır hasretini çektiğiniz sakin bir günü bugün nihayet yakalayabileceksiniz. Kendinizle ilgili aldığınız son kararlardan oldukça memnunsunuz. Sıra bunları uygulamaya geldi. Uygulama konusunda da son derece kararlı olduğunuz için başarılı olacaksınız gibi gözüküyor. Akşam saatlerinde bir davet alabilirsiniz.


AKREP
Son günlerde yaşamınıza giren bir sosyal faaliyet sizi çok mutlu kılıyor. Yoruluyorsunuz, zaman açısından zorlanıyorsunuz ama bırakmaya hiç niyetiniz yok. Bu faaliyet nedeniyle edindiğiniz yeni çevrenizden de çok memnunsunuz. Yakınlarınızın işlerinizi ihmal ediyorsunuz konusundaki eleştirilerine de aldırmıyorsunuz, çünkü bunun gerçek olmadığını biliyorsunuz.


YAY
Bir yakınınızın sağlık problemi sizi endişelendiriyor. Sizden bir şey saklandığını sanıyor ve evhamlanıyorsunuz. Oysa sizden saklanan bir şey olmadığı gibi, yakınınızın endişelenmenizi gerektirecek bir durumu da yok. Yaşamınıza yeni giren birisi sizi yakından izliyor ve sizinle yakın dost olmak istiyor. Siz ise onun bu yakınlığını şu sıralar fark edecek durumda değilsiniz.


OĞLAK
Unutmak istediğiniz bir konu bugün size hatırlatılabilir. Üzerine konuşmayı hiç istemediğiniz halde, konuşmak zorunda kalabilirsiniz. Umduğunuzun aksine bu konuşma sizi üzmek yerine rahatlatabilir. Söylemek istediklerinizi söylemekten kaçınmamalısınız. Sizin açınızdan yoğun geçecek bir haftaya hazırlıklı olmalısınız.


KOVA
Çok yakınınızda olan birisinin iç dünyasına girmek için çok çabalayabilirsiniz. Onun bugünlerde kendisini kimseye açmaya niyeti yok. Size bile. Biraz sabırlı olursanız, bir süre sonra sizden yardım isteyebilir. Akşam bir grup arkadaşınızla bir program yapabilirsiniz. Hafta içi uykusuz kalmama kararınızı yine hayata geçiremeyebilirsiniz.


BALIK
Kendinizi iki yakın arkadaşınızın arasında bulabilirsiniz. İkisi de kendince haklı ve diğerinden şikayetçi. Sizden açıkça durumu çözmeniz istenmeyebilir ama yine siz kendinizi sıkışmış hissedeceksiniz. İkisini de kırmadan bu süreci atlatmak biraz zor gibi görünüyor. Bir aşamaya kadar müdahale edip, son noktayı koymayı onlara bırakmanız yerinde olur.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla