Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.11.2014, 19:19   #1 (permalink)
Şafak
Tecrübeli Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Bayrak 25 Kasım 2014 Salı Burç Yorumu: Terazi Burcu

25 Kasım 2014 Salı Burç Yorumu: Terazi Burcu


Bugün burcunuz şöyle diyor:

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim) Günün ilk saatlerinde geleceğe ilişkin planlarla uğraşabilirsiniz. Grup çalışmalarınıza devam ederken, arkadaşlarınızla ilgili konularda da hareketlilik görebilirsiniz. Ancak öğlenden sonra ağırlaştığınızı hissederek kendinizi inzivaya çekmek istemeniz mümkün. Yalnız kalıp kendinizi dinlemek için uygun bir zamanda bulunuyorsunuz. Bu arada olayların perde arkasını da görebilirsiniz.

Alternatif Yorum:

Bu hafta Yay burcundaki yeniay zihinsel açıdan oldukça canlı ve pozitif olabileceğiniz koşullara işaret etmekte. Yakın çevrenizdeki değişikliklere uyum sağlamaya çalışabilirsiniz. Konuşmalar, yazışmalar, ziyaretler ve yolculuklar dikkat çekici olabilir. Düşüncelerinizi hareketli biçimde ortaya koyuyorsunuz. Yakın çevrenizde ve düşüncelerinizde uyum yaratmak zor olmayacak. Olumlu haberler mümkün. Mesleki alanda ise biraz daha özenli ve sabırlı olmak gerekebilir. Ev ve ailenize ilişkin konularda daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz.

Kısa mesafeli keyifli yolculuklar yapabileceğiniz, kardeşlerinizi, kuzenlerinizi veya diğer akrabalarınızı ziyaret edebileceğiniz ya da ilişkilerinizi yenileyebileceğiniz ya da bu kişilerden gelebilecek yeni haberlere sevinebileceğiniz 10 günlük süreçtesi Halkla ilişkiler, bilişim, eğitim, iletişim konularında yeni fikirleriniz olabilir veya bu alanlarda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Şafak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla