Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.11.2014, 19:25   #1 (permalink)
Şafak
Tecrübeli Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Bayrak 25 Kasım 2014 Salı Burç Yorumu: Koç Burcu

25 Kasım 2014 Salı Burç Yorumu: Koç Burcu


Bugün burcunuz şöyle diyor:

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan) Sabaha oldukça hareketli, enerjik ve iyimser başlayabilirsiniz. Hayattan zevk almaya devam edip, kendinizi göstermekten ve riskli hareketlerde bulunmakta sakınca görmeyebilirsiniz. Ancak öğleden sonra yığılan iş detayları ve ofisinizin baskısını üstünüzde hissetmeniz mümkün. Günlük rutinlerinizde somutlaştırmanız gereken konular karşınızda olacak.

Alternatif Yorum:

Yeniay’la işaretlenen bu yeni dönemde ilham veren konular ve artan bir iyimserlik dikkat çekiyor. Kendinize güveniniz artan değişik olasılıkların gündeme geldiğini görebilirsiniz. Duygusal açıdan daha pozitifsiniz. Uzaklarla, yabancılarla ilgili gelişmeler, yolculuklar farklı görüşlerden yararlanmanıza araç olabilir. Cesaret gösterebilir, adımlarınızı daha hızlı atabilirsiniz. Bu dönemde duygusal bir özgürleşme içerisindesiniz. Mars’ın konumu mesleki konularda mücadeleci sürecin devam ettiğini göstermekte. Yeniliklere açıksınız.

Yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, hukuk veya medya konularında yenileyici etkiler veya yeni olanaklar kendini gösterebilir. Bazı zorlanmalar yaşanabilecek olmasına rağmen yeni başlangıçlara ortam sağlayan 10 günlük süreçtesiniz.

Şafak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla