Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.11.2014, 17:54   #1 (permalink)
LifeisBeauty

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Sherlock 4. Sezonda Trajedi Var!

Sherlock 4. Sezonda Trajedi Var!



BBC’nin tüm dünyada sevilerek izlenen dizisi Sherlock’tan haberler var! Dizinin hayranları dördüncü sezonu merakla beklerken, kadrodan gelen yeni açıklamalar soru işaretlerine neden oldu. Yaz aylarında Telegraph gazetesine konuşan Martin Freeman (John Watson), önümüzdeki bölümlerde Mary karakterine veda edebileceğimizi söylemişti. Kimi yerlerde daha hızlı ve daha yavaş gitse de, dizinin hikayesinin genel olarak Arthur Conan Doyle’un kitaplarını takip ettiğini hatırlatan Freeman; dolayısıyla eşi Amanda Abbington tarafından canlandırılan Mary’nin, muhtemelen hikayenin bir noktasında öldürüleceğini belirtmişti.

Dizinin yaratıcılarından olan ve Mycroft karakterini canlandıran Mark Gatiss, Radio Times dergisi ile yaptığı röportajda dördüncü sezon hakkında bilgiler verdi. Trajedi yüklü bir sezon beklememiz gerektiğini söyleyen Gatiss, sadece Mary’ye odaklanmamamız gerektiğini ekledi ve orijinal hikayede yer alan olayları kimi zaman kullanmadıklarını açıkladı. Mary için umut var mı, yoksa Mark Gatiss blöf mü yapıyor; bunu gelecek sezonda hep birlikte göreceğiz…

Sherlock dördüncü sezonun 2016 başlarında ekranlara gelmesi bekleniyor. Ancak sabırsız hayranlar için özel bir bölüm yayınlanacağı; çekimlerine Ocak ayında başlanacak bu bölümün, 2015 Noel’inde ekranlara geleceğini ekleyelim.

__________________
"Dünyanın en güzel şarkısısın sen."
Bir ömür boyu eşlik etmek istediğim.


Sonra hayat bize öyle birini gönderir ki
önceden kaybettiğimiz her şey için mutlu oluruz.
LifeisBeauty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla