Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.11.2014, 11:32   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 28 Kasım 2014 Günlük Burç Yorumları

28 Kasım 2014 Günlük Burç Yorumları

28 Kasım 2014 Günlük Burç Yorumları, 28 11 2014 burçlar, 28 Kasım 2014 akrep burcu yorumu, 28 Kasım 2014 aslan burcu yorumu, 28 Kasım 2014 balık burcu yorumu, 28 Kasım 2014 başak burcu yorumu, 28 Kasım 2014 boğa burcu yorumu, 28 Kasım 2014 ikizler burcu yorumu, 28 Kasım 2014 koç burcu yorumu, 28 Kasım 2014 kova burcu yorumu, 28 Kasım 2014 oğlak burcu yorumu, 28 Kasım 2014 terazi burcu yorumu, 28 Kasım 2014 yay burcu yorumu, 28 Kasım 2014 yengeç burcu yorumu, 2014 Kasım ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2014 Kasım günlük burç yorumları, 28 Kasım burç yorumları, 28 Kasım 2014 cuma günlük burç yorumları

KOÇ

Bugün hayata karşı oldukça hevesli, keyifli ve farklı yaklaşabilirsiniz. Değişik konular, olaylar, yerler ve insanlar ilginizi çekecek. Bazı ödemeleriniz olsa bile, bugün kafanıza hiçbir şeyi takmayacaksınız.

BOĞA

Kişisel gelişiminizde farklı metot ve teknikleri deneyimleyebilirsiniz. Bugün, farklı ve değişik olan her şeye daha fazla ilgi duyacaksınız. Özel hayatınızdaki zorlanmalara çok takılmamanız gerekiyor.

İKİZLER

Sosyal çevrenizde diğer insanlarla ortaklık yapmaktan ve hayatı paylaşmaktan keyif alacaksınız. Bugün sıra dışı ve keyifli bir gün olsa bile, zaman zaman duygularınızı başkalarından saklayabilirsiniz.

YENGEÇ

İş alanlarınızda sizi desteklyen bir güne hazır olun. Otorite figürleriyle ve patronlarınızla anlaşmanız kolay gözüküyor. Sosyal çevre alanlarınızda hızlı bir gün geçirmek, özel hayatınızda sizi yıpratabilir.

ASLAN

Yaratıcılığa, seyahate ve sanata dayalı işlerinizde keyifli etkiler altındasınız. Sizi az tanıyan insanlarla olan ilişkileriniz açısından sıra dışı bir gün olacak. İş hayatınızdaki zorlanmaları düşünmeyin.

BAŞAK

Ev ve aile hayatınızda ortaklaşa yapılacak alışverişler, değişik ve farklı bir gün geçirmenize neden olabilir. Kendinizi iyi hissedeceksiniz. Değişik yerlerde bulunma isteğinize mutlaka kulak vermelisiniz.

TERAZİ

İletişim halinde olacağınız insanlarla ve sevdiğiniz insanla değişik bir gün geçirebilirsiniz. Güzel iş görüşmeleri gündeme gelebilir. Para konularında bazı sorunlarınız var ama bugün onlara takılmayın.

AKREP

Paraya dayalı işlerinizde ve iş alanlarınızda getirilerinizle ilgili konularda şanslı etkiler altında olacaksınız. Özel hayatınıza gereken özeni göstermelisiniz ama bugün bunu yapmak kolay olmayacak.

YAY

Aşk hayatınızdaki güzel gelişmeler sizi hayata daha çok bağlayacak. Kendinizi şanslı ve mutlu hissedebilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi hâlâ istediğiniz gibi ortaya koyamıyorsunuz. Sağlığınızı çok zorlamayın.

OĞLAK

Eviniz ve aileniz sizin için önemli olmaya başlıyor. Aile ortamlarınızda oldukça keyifli ve heyecanlı bir gün geçireceksiniz. Sosyal ortamlardaki görüşmeleriniz, özel hayatınızdan çalmanıza neden olabilir.

KOVA

Sosyal ortamlarda ve iletişime dayalı işlerinizde farklı bir gün geçirebilirsiniz. Yapacağınız planlar sizi harekete geçirebilir. Aile hayatınıza ayırmanız gereken vakit, iş ortamlarınız yüzünden sizi zorlayabilir.

BALIK

İş alanlarınızda, paraya dayalı görüşmelerinizin devreye girmesiyle gününüz hızlanabilir. Beklenmedik yerlerden güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Yakın çevrenize göstermek istediğiniz ilgiyi gösterin.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla