Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.12.2014, 12:33   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 2015 Koç Burcu Aşk Hayatı

2015 Koç Burcu Aşk Hayatı




Sevgili Koç burcu 2015 de aşk hayatınız oldukça renkli geçecek yeni aşklar, aile kurma düşüncesi, size sıkıntı veren ilişkileri aniden bitirme gibi gelişmeler yaşanabilir. Bu yıl bazılarınız aile sorumluluğunu yüklenirken, bazılarınızın da en büyük düşmanı kararsızlık olacak aile kurma konusunda. Karşınızdaki insanın doğru insan olup olmadığı ya da evliliği gerçekten isteyip istemediğiniz konusu kafanızı karıştırırken bu konulardaki kararsızlığınız partnerinizin de canını sıkacak. Devam eden ilişkilerinizle ilgili çözümlenmemiş sorunlarla uğraşmak ve sevdiğinizle aranıza mesafe koymak zorunda kalabilirsiniz. Evlilik planlarınız aniden rafa kaldırılabilir. Bir ilişki aniden başlayıp aniden bitebilir. Bu durum sizin için büyük değişimlere yol açabilir.
Mayıs itibariyle aşk hayatınız ve birebir ilişkileriniz canlanmaya başlayacak. Sosyallik ve sevgi ihtiyacınız, karşı cinsle temaslarınız gayet olumlu. Arkadaş çevrenizde beklenmedik gelişmeler ve değişimler sizi aşk ile iç içe olmaya da itebilir.
Ağustostan sonra aşk hayatınızda önemli açılımlar söz konusu olacak. Bulunduğunuz ortamlarda aşklar sizi bekliyor. Hayatınızın pek çok alanını paylaşabileceğiniz, sizi tamamlayan bir partner hayatınıza adım atabilir. Bu dönem eşiniz ve ya sevgiliniz yanınızda olacak ve sizi mutlu edecek, özellikle maddi konularla ilgili yardımlarını esirgemeyecektir. Evliliği ile ilgili sıkıntılar yaşayan koçlar bu yıl sorunlarınız çözüme kavuşabilir, eski kırgınlıkların ve yaraların iyileşme zamanı, ailenize daha fazla zaman ayıracaksınız bu da ilişkinizi olumlu yönde etkileyecek.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla