Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.12.2014, 12:35   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 2015 Boğa Burcu İş Hayatı

2015 Boğa Burcu İş Hayatı





2015 yılında, iş ortamınızın hızlı bir değişiklik geçirebileceğini söyleyelim. Çalışma yöntemleriniz, iş yeriniz değişebilir. Bu alanlarda daha özgür olabilir ve tek başına çalışma imkânı da elde edebilirsiniz. Size özgü, daha bağımsız karar verip hareket edebileceğiniz işler içinde olabilirsiniz. Bu arada kişisel düzeniniz, hayat biçiminiz de değişebilir, bu durum sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Bir diyet uygulamaya başlayabilir, buna gerek de görebilirsiniz. Bu yıl ortak iş yapanlarınız varsa ortaklarıyla sorunlar yaşayabilir. Bazı ortaklıklar bitebilir. Özellikle yılın ikinci yarısı evinizden veya işinizden ayrılabileceğiniz gibi, yeni bir işe, yeni bir eve geçebilir veya evinizle ilgili bir tadilat işine girişebilirsiniz. Haziran'a kadar olan dönemde iş, ev ve ailenizle ilgili hareketli gelişmelere açık olacaksınız. Şunu belirtmekte fayda var özellikle başka bir şehre taşınmak isteyenler bu isteklerini hazirandan sonraki dönemde gerçekleştirebilirler.
Ağustos-Eylül arası sorumluluklar söz konusu olduğunda mücadele etmeyi unutmayınız. Pes ederek geri çekilmek, problemlerden kaçmak çözüm değil. Unutmayın.
Ekim – Aralık arasında masraflarınızı daha iyi kontrol etmeye bakmalısınız. Bu dönemde ekstra harcamalar yüzünden bütçeniz sarsılabilir ve parasal alanda güvensizlik yaşayabilirsiniz.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla