Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.12.2014, 13:27   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 2015 Aslan İş Burcu İş Hayatı

2015 Aslan İş Burcu İş Hayatı




Özellikle yılın ilk ayları gözlem gücünüz yüksek. Kıvrak zekânızla, algılama gücünüzle, iletişim ve konuşmalarınızla etrafınızda hayranlık uyandırabilirsiniz. Meraklılığınız birçok alanda bilgi toplamanızı sağlayabilir. Bu bilgileri başkalarıyla paylaşabilir, takdir görebilirsiniz. Farklı görüşte olan kişilerle ortak işler yapabilir, mesleki ve özel hayatınızda yeni sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Başkalarıyla olan iyi ilişkileriniz sayesinde mesleki alanda uzmanlaşabilirsiniz. Parasal konularda kontrol dışı sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Risk ve abartıdan kaçınmak gerekiyor. Lüks harcamaları bıraktığınız taktirde finansal açıdan rahat olacaksınız.
Nisan gibi sadece kendiniz adına değil, birlikte olduğunuz kişi veya kişiler adına da düşünmek, hareket etmek durumundasınız. Haziran Temmuz aylarında Yarım kalan işlerinizi bitirin. Üstlerinizle patronlarınızla ilişkinize dikkat ediniz. Karamsar düşünmeyiniz. Bu yıl iş yerinde canınızı sıkmak isteyen sizi çekemeyen hatta ayağınızı kaydırmak isteyen kimseler olabilir ancak bu kimselerin tüm çabaları boşa çıkacak ve size zarar veremeyecekler unutmayın çevrenizde sizi sevenler daha çok.
Eylül Ekim Projelerinizi yürürlüğe koymadan önce iyi inceleyiniz. Kimlerle iş birliği veya temas halinde iseniz bu kişileri dikkatlice gözden geçiriniz. Parayla alakalı meselelerde aşırı bir yükün altına girmeyiniz.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla