Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.12.2014, 11:15   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 2015 Başak Burcu Aşk Hayatı

2015 Başak Burcu Aşk Hayatı





Bekâr yada kalbi uzun süredir boş olan başaklar senenin ilk ayları ile beraber aşk hayatınızda kıpırdanmalar başlayacak. Şubat gibi eski sevgilinizin yada geçmişte ilgi duyduğunuz biri ile ilgili bir haber alacaksınız. Bu bir karşılaşma da olabilir.
Mart nisan gibi eski tanıdığınız biri ile kısa süreli bir birliktelik yaşayabilirsiniz. Eğer evleneceğiniz doğru insanı arıyorsanız geçmişi deşelemenin size bir faydası olmayacak. Yok, ben hoş vakit geçireyim evliliğe daha var diyenlerdenseniz o başka. Çünkü ideal eş bulma şansı haziran başı gibi görünüyor. Evlilik isteyen ideal insanı arayan başaklar için haziran sonrası doğru insanı bulacak görünüyorlar. Bu zamandaki bir ilişkinin evliliğe gitmesi mümkün.
Bekâr olup sorunlu bir ilişki yaşayan başaklar doğru kararı vermek için iyice düşünmeli eğer sorunları aşıp aynı insanla yola devam etmek istiyorlarsa geçmiş sorunları deşip hayatı daha da zorlaştırmamaları gerektiğini hatırlamalılar. Kimsenin bay ve bayan mükemmel olmasını bekleyemeyiz. Önemli olan burada iyi niyet ve aranızdaki sevgi duygusudur. Birbirinize karşı dürüst, samimi ve ilgi dolu davranmanın, bundan sonrası adına size olan faydası gayet büyüktür.
Mart gibi Evli olanlar için ufak tartışmaların yaşanması olası evde masrafların artması ya da eşlerden birinin aşırı harcamaları bu tartışmaların sebebi olabilir.
Temmuz sonu evli olan ve evliliği ile ilgili sorun yaşayan başaklar sorunların tüm yoğunluğu ile yüzeye çıktığı bir dönem yaşanabilir. Bu ilişkiniz için imtihan dönemi olabilir.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla