Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.12.2014, 21:35   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
yeni Yeni yıl 2015' de Ombre, Sombre, Brushlights, Röfleli ve Dip Dye Saç Renkleri Moda

Yeni yıl 2015' de Ombre, Sombre, Brushlights, Röfleli ve Dip Dye Saç Renkleri Moda

2015 BRUSHLİGHTED SAÇ RENKLERİ2015 BRUSHLİGHTS SAÇLAR2015 DİP AND DYE2015 DİP DYE2015 KIŞ SAÇ RENKLERİ2015 OMBRE2015 OMBRE SAÇ RENKLERİ2015 OMBRE SAÇLAR2015 RÖFLE RENKLERİ2015 RÖFLELİ SAÇLAR2015 SAÇ RENKLERİ2015 SAÇ TRENDLERİ2015 SOMBRE2015 SOMBRE SAÇ RENKLERİ2015 SOMBRE SAÇLAR2015 SONBAHAR – KIŞ SAÇ TRENDLERİBRUSHLİGHTEDBRUSHLİGHTSBRUSHLİGHTS SAÇLARDİP AND DYEDİP AND DYE SAÇLARDİP DYEDİP DYE SAÇ MODELLERİDİP DYE SAÇ RENKLERİDİP DYE SAÇ TRENDİDİP DYE SAÇLARKADİNKUAFORU.COMKIŞ SAÇ RENKLERİKUAFÖRKUAFÖRLEROMBREOMBRE SAÇ MODELLERİOMBRE SAÇ RENKLERİOMBRE SAÇLARRÖFLERÖFLE RENKLERİRÖFLELİ SAÇLARSAÇ MODELLERİSAÇ TRENDLERİSOMBRESOMBRE SAÇ MODELLERİSOMBRE SAÇ RENKLERİSOMBRE SAÇ TRENDİSOMBRE SAÇLARÜNLÜ KUAFÖRLER

2015 Ombre Saç Renkleri
Saç renginizden memnunsunuz ama saçlarınıza biraz değişiklik ve renk katmak istiyorsanız 2015 ombre saç renkleri tam size göre. Ombre ile saçlarınızda hassas ya da belirgin renk geçişişleri olur. Ombre, uygulandığı saçlara daima parlaklık ve canlılık verir.




2015 Sombre Saç Renkleri
2015 sombre saç renkleri ile küçük ama etkili bir değişime yolculuk yapabilirsiniz. Saçlarınızda tercih edeceğiniz sombre yani gizli gölgeler ile yıldız gibi parlayacaksınız. Ombre’den sonra Sombre saç modelleri, 2015 Sonbahar - Kış Saç Trendleri arasında yerini aldı. Özellikle Sombre’nin en çok kahverengi ve siyah renkli saçlara yakışıyor. Sombre, saçlarınıza hareket ve ışıltı verecek.






2015 Dip Dye Saç Renkleri
Moda dünyasınıda etkisi altına alan dip dye terimi Türkçeye henüz tam olarak girmedi. Dip dye; Saç uçlarını canlı renklerle boyama işlemidir. Genellikle tek bir renk ya da birçok renk kullanılarak yapılır. Çılgın bir tarzı olan dip dye’ı denemek için biraz cesarete ihtiyacınız olabilir. 2015 dip dye etkisini saçlarınızda yaşamak isterseniz genellikle saç uçlarınızın renkleri mor, kırmızı, mavi, kızıl ya da pembe gibi iddialı renkler olacaktır. Renkli bir kişiliğe sahipseniz 2015 dip dye saç trendini siz de deneyebilirsiniz. dip dye saç renklerinden bazılarını sizin için seçtik.




2015 Brushlights Saç Renkleri

‘’2015 brushlights tekniği nasıl yapılıyor?’’; Saç spatulası ile saçların belirli bölgelerine ince ince boya sürülüp ışık etkisi veriliyor. 2015 brushlights saç renkleri ile saçlarınız yeni yılda daha parlak ve daha ışıltılı olacak. Saçların aralarına uygulanan bir iki ton açık renkler ile saçlarınız bu sezon daha ışıltılı görülecek.



2015 Röfleli Saç Renkleri
2015 röfleli saç renkleri ile kışa güzel bir başlangıç yapın. Röfle; saça uygun değişik renk tonları kullanılarak yapılır. Kadınların daima tutkunu olduğu 2015 röfleli saç renkleri ile sezon modasını yakından takip edebilirsiniz. Saçlarınıza röfle işlemi uygulanırken saç açıcı gibi maddeler kullanıldığı için saçlarınızın bakımını düzenli olarak yaptırırsanız canlı ve sağlıklı saçlara kolayca kavuşabilirsiniz.



2015 sonbahar- kış saç renklerinden tarzınıza ve ruhunuza en uygun olanı yaptırabilirsiniz. Saç boyatmak her zaman cesaret isteyen bir konudur. Saçlarınızı profesyonel kuaförlere emanet etmek için sizleri KadinKuaforu.com’a bekliyoruz. Daima ünlü isimlerle çalışan kuaförlerimize göz atın!
Türkiye’nin en güvenilir ve yetenekli kuaförlerine 6 taksit’e varan ödeme avantajları ile gidebilirsiniz.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla