Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.12.2014, 15:07   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Zayıflatan Bitkiler Nelerdir?

Zayıflatan Bitkiler Nelerdir?



Doğal bitkisel yöntemlerle zayıflamak isteyenler için zayıflatan bitkiler
Kilo problemi olan kişiler için zayıflamaya yardımcı bitkileri sizler için araştırdım.Bu bitkilerden çay yapıp düzenli şekilde tüketebilirsiniz.Bu bitkileri aktarlar dan alabilirsiniz sizlere aldığınız aktarlar da bu bitkilerin faydalarını sayacaktır size tavsiyem bilinçli şekilde tüketmenizdir.Bu bitkileri bilinçli tüketirseniz zayıflamanıza yardımcı olacaktır.
Ardıç Tohumu: Eğer kilolardan kurtulmak istiyorsanız bu bitkinin idrar söktüren özelliğinden yararlanabilirsiniz. Fakat fazla kullanımı tavsiye edilmez.
Biberiye: Vücutta kan dolaşımını arttırır, yağları parçalar ve idrar söktürür. Zayıflamaya yardımcı olur. Biberiye yağı bu bitkiden elde edilir. Bu yağın güzelliğe katkısı büyüktür.
Atkuyruğu: İdrar söktürücü özelliği olan atkuyruğu aynı zamanda idrar söktürücü özelliğe sahiptir. Yaprakları ve saplarından yararlanılır. Yaraları iyileştirici özelliği vardır.
Limon yağı: Limon kabuklarının sıkılmasıyla elde edilen limon yağının, idrar söktürücü özelliği yanında kurtta döktürür. Bu bitki insan vücudunu terletir ve bu sayede sağlığına kavuşmasını sağlar.
Polen: Yoğun bir şekilde VITAMIN ve mineral içerir. Yemekten önce alındığı takdirde iştah kapatır. Ancak yemek ortasında alınırsa iştah açıcı özelliği vardır.
Sinameki (Casiya Senna): Müshil etkisi olan bir bitkidir. Kalın bağırsakları çalıştırır. Uzun süre kullanılması sakıncalıdır. Aksi takdirde, mide bulantısı, kusma gibi sorunlarla karşı karşıya gelinir.

Rejim yapmakta zorlananlar için zayıflatan bitki çayları ve tarifleri

İştah azaltıcı: Mısır püskülü
Sindirim düzeltici: Karahindiba, aslan dişi, maydanoz, nane
Metabolizma bozukluğu düzeltici: Dereotu, papatya, ıhlamur, sultanotu
İdrar söktürücü: Akağaç yaprağı, kabalak, böğürtlen, ağaç çileği
*Her sabah aç karnına bir su bardağı limonlu su ya da greyfurt için.
İnce kıyılmış biberiyeyi bir litre suda kaynatın. Sabah-akşam birer çay fincanı için.
*Bir çay fincanı kaynar suya dövülmüş 1 çay kaşığı marul tohumu atın, kısa bir süre demlenmesi için bekletin ve süzün. Sabah akşam birer çay fincanı için.
*Bir çay fincanı kaynar suya dövülmüş 1 çay kaşığı at kuyruğu atın, kısa bir süre demlenmesi için bekletin ve süzün. Sabah akşam birer çay fincanı için.
*Bir çay fincanı kaynar suya dövülmüş 1 çay kaşığı mısır püskülü atın, kısa bir süre demlenmesi için bekletin ve süzün. Sabah akşam birer çay fincanı için.
*Bir çay fincanı kaynar suya dövülmüş 1 çay kaşığı ince kıyılmış papatya katın, kısa bir süre demlenmesi için bekletin ve süzün. Sabah akşam birer çay fincanı için.
*Bir litre kaynar suya dövülmüş 1 avuç ince kıyılmış aslan dişi katın, kısa bir süre demlenmesi için bekletin ve süzün. Sabah akşam birer çay fincanı için.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla