Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.12.2014, 17:25   #2 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kara Para Aşk Dizisi İpek - Demet Özdemir Kimdir?

Kara Para Aşk Dizisi İpek - Demet Özdemir Kimdir?



Demet Özdemir Kimdir

Kara Para Aşk dizisine yeni katılan isim Demet Özdemir, dizide İpek karakterini canlandırmaktadır. Şubeye yeni atanan polis memuru olan ve Ömer'in eski sevgilisi rolünde olan Demet Özdemir Kara Para Aşk dizisinin yeni bölümlerinde rol alacaktır.

Daha önceden de tanınan ve sevilen bir oyuncu olan Demet Özdemir 26 Şubat 1992 yılında Kocaeli de doğmuştur. Aslen Bulgar asıllı bir oyuncudur.

Küçüklüğünden beri dans etmeyi seven ve hala dans eden başarılı oyuncu dizi sektöründeki kariyerinden önce Efes'te dansçılık yapan Demet Özdemir, ilk oyunculuk deneyimi "Sana Bir Sır Vereceğim" adlı fantastik-gençlik dizisinde canlandırdığı Aylin karakteri ile başladı. Bu dizi ile büyük başarı yakalayan ve bir anda sevilen isimler arasında yer alan güzel oyuncu ardından "Kurt Seyit ve Şura" isimli dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

1,70 boyunda ve 55 kilo ağırlığında olan oyuncu ilk sinema filmini ise 2014 yılının sonunda gösterime girmesi beklenen ve çekimleri hala devam eden fantastik komedi türündeki sinema filmi Tut Sözünü'nde rol alıyor.
Özellikle gençler tarafından oldukça beğenilen ve sevilen Demet Özdemir fanları güzel oyuncuyu şimdi ise Kara Para Aşk disinde görecekler.

Demet Özdemir Rol Aldığı Dizi ve Filmler

- 2014 Kara Para Aşk (İpek)
- 2014 Tut Sözünü (sinema filmi)
- 2014 Kurt Seyit ve Şura (Alya)
- 2013 Sana Bir Sır Vereceğim (Aylin)


__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla