Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.12.2014, 08:53   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 19 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları

19 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları

19 aralık 2014 Günlük Burç Yorumları, 19 12 2014 burçlar, 19 aralık 2014 akrep burcu yorumu, 19 aralık 2014 aslan burcu yorumu, 19 aralık 2014 balık burcu yorumu, 19 aralık 2014 başak burcu yorumu, 19 aralık 2014 boğa burcu yorumu, 19 aralık 2014 ikizler burcu yorumu, 19 aralık 2014 koç burcu yorumu, 19 aralık 2014 kova burcu yorumu, 19 aralık 2014 oğlak burcu yorumu, 19 aralık 2014 terazi burcu yorumu, 19 aralık 2014 yay burcu yorumu, 19 aralık 2014 yengeç burcu yorumu, 2014 aralık ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2014 aralık günlük burç yorumları, 19 aralık burç yorumları, 19 aralık 2014 cuma günlük burç yorumları

Koç Burcu Yorumu

İyimser ve anlayışlı davranacaksınız ve böylece ilişkilerinizde ortaya çıkmış olan sorunları çözmeye başlayacaksınız. Elbette karşılaştığınız kişilerin katkısı büyük olacak ve olaylara bakış açınız değişecek.Daha iyimser ve olumlu bir tavır içinde olabilirsiniz. Böylece sorunları çözmeniz kolay olacak. Beklentileriniz sonucunda ortaya çıkan gerilim ve parasal ihtiyaçlarınız yüzünden hissettiğiniz sabırsızlık bugün azalacak ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Sempatik ve neşeli bir biçimde isteklerinizi ortaya koyabilir ve etkileyici olabilirsiniz.

Boğa Burcu Yorumu

Hayal gücünüz ve sezgileriniz yükseliyor. Sabahın erken saatlerinde ideallerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız ve harekete geçeceksiniz.Özellikle hayal gücü gerektiren alanlarda yapacağınız çalışmalar verimli olacak. Mistik konular ve sanatçılar ile yapacağınız görüşmeler hayal gücünüzü uyandıracak. Günün ilerleyen saatlerinde güçlü kişiler ile karşılaşabilirsiniz ve dikkatinizi kendinize yöneltebilirsiniz. İçinizden yükselen kuvvetli arzuların peşinden gidebilir ve güçlü kişileri etkileyebilirsiniz. Yapıcı ve kararlı tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de güçlü kişileri etkileyeceksiniz.

İkizler Burcu Yorumu

Duygularınızın dalgalandığı bir gün… Ancak kendinizi duygulara kaptırmayacak ve mantığınız ile hareket edeceksiniz.Ve akılcı bir tavır içinde bulunanlar şanssızlık gibi görünen durumu şansa dönüştürmeyi başaracaklar. Bugün ideallerinizi gözden geçirebilir ve geleceğe yönelik isteklerinizi değiştirebilirsiniz. Yani yepyeni ideallerin peşine düşebilirsiniz. Moraliniz ve kendinize olan güveniniz giderek yükseliyor. Geçmişte yaşadığınız olayların duygularınızı bozmasına izin vermeyeceksiniz ve yapıcı tavırlarınız ile hem yakın çevrenizi, hem de sevdiklerinizi etkileyeceksiniz.

Yengeç Burcu Yorumu

Güne keyifli başlayacaksınız ve isteklerinizi gerçekleştireceğinize yönelik inancınız kuvvetlenecek. Kafanızı karıştıran durumlar olabilir ve sevgiye olan ihtiyacınız artmış olabilir.Fakat ortaya çıkan karışıklıkları çözmek için sezgilerinize güvenin… Özellikle mistik kişiler, sanatçılar ve hayal gücü gerektiren alanlarda çalışmalar yapan tanıdıklarınızın desteğini alacaksınız. Böylece her türlü karmaşa ve karışıklığın içinden çıkabilirsiniz. Hırs yaptığınız konular ve sorunlar ile başa çıkabilecek güç ve dirayeti ortaya koyacaksınız. Bugün daha yapıcı ve olumlu davranacaksınız.

Aslan Burcu Yorumu

Bugün alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız.Bugün hem sevdikleriniz ile yapacağınız görüşmeler, hem de niyet ettiğiniz planlarınız ile gelişmeler, moralinizi yükseltecek. Yeni atılımlarda bulunmak için hevesli olacaksınız ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Özellikle demek istediklerinizi sempatik bir biçimde ortaya koyabilirsiniz ve korkularınız ile başa çıkabilirsiniz. Önemsediğiniz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz ancak, fikirleriniz etkileyici olacak.

Başak Burcu Yorumu

Sabah uyandığınız zaman endişeleriniz ve kaygılarınız en üst noktaya çıkabilir. Fakat duygularınızı denetlemeniz mümkün olacak.İradenizi ve sabrınızı ölçebileceğiniz bir gün… Kendinizi kaygılara kaptırmayacak ve gerçekçi bir tavır içine girmeyi başaracaksınız. Ancak kendini kaygılara kaptıranlar, endişeleri ile karşılaşabilir. İdeallerinizi gözden geçireceksiniz ve geleceğe yönelik beklentilerinizin değiştiğini anlayacaksınız.

Terazi Burcu Yorumu

Güne keyifli başlayacaksınız ve arkadaşlarınız veya yakınlarınız ile haberleşeceksiniz. İsteklerinizi ortaya koyarken gergin ve isteksiz olabilirsiniz.Fakat karamsar duygulardan sıyrılıp yaratıcı ve özgür bir tavır içine girebilirsiniz. Böylece kendinizi yenilemeniz ve isteklerinizi gerçekleştirmeniz mümkün olacak. Ve hatta kendinizi tanımadığınızı düşüneceğiniz davranışlarda bulunmanız mümkün. Bugün daha özgür ve çekinmeden davranabilirsiniz ancak sözlerinize özen göstermeniz gerekiyor. Aceleci davranmayın.

Akrep Burcu Yorumu

Bugün kendinizi daha güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Belki de korktuğunuz ve bilmediğiniz konular ile ilgili cevapları rüyanızda görmüş olarak uyanabilirsiniz.Moralinizi yükselten gelişmeler olacak ve gün içinde alacağınız bazı haberler sizi harekete geçirecek. Özellikle günün ilerleyen saatlerinde karşılaşacağınız olaylar yaşam enerjinizin yükselmesini sağlayabilir ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Sanatçılar, mistik konular ve hayal gücü gerektiren alanlara yönelik yapacağınız işler keyfinizi yerine getirecek.

Yay Burcu Yorumu

Güneş, sizin üzerinizde parlıyor ve kendinize olan güveniniz giderek yükseliyor. Ancak sabahın erken saatlerinde karmaşık rüyalar veya duygusal karmaşa hissederek uyanabilirsiniz.Fakat mantıklı davranacak ve kendinizi duygulara kaptırmayacaksınız. Üstelik arkadaşlarınız ve dostlarınızın ilgisi sizi memnun edecek ve uzun zamandır ilgilenmediğiniz konulara ilgi duymaya başlayacaksınız. Sevdiğiniz ile birlikte dost davetlerine gidebilir ve ilginç kişiler ile karşılaşabilirsiniz. Hatta farklı duygu ve düşünce uyandıran kişiler ile karşılaşmanız mümkün.


Kova Burcu Yorumu

Güne keyifli başlayacaksınız ve iletişim trafiğiniz hareketli olacak. Arkadaşlarınızın daveti ve sezdiklerinizin ilgisi moralinizi yükseltecek.Yeni girişimlerde bulunmak için harekete geçebilirsiniz. İlişkileriniz yeni boyutlar kazanacak ve isteklerinizi gözden geçireceksiniz. Üstelik hem arkadaşlarınız, hem de sevdikleriniz sizi destekliyor. Belki alışkanlıklarınızı değiştirmek size zor gelebilir, fakat bu kez kendinizi iyi hissedeceksiniz ve yeni atılımlarda bulunmak için harekete geçeceksiniz. Gün içinde meydana gelen olaylar yaratıcı potansiyelinizi açığa çıkaracak.

Balık Burcu Yorumu

Yoğun duygular ile güne başlayabilirsiniz. Özellikle sabaha karşı gördüğünüz rüyaların etkisinde kalabilirsiniz. Ancak duygularınızı denetlemeyi başaracaksınız.İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız ve gün içinde harekete geçebilirsiniz. Sezgilerinize güvenin ve isteklerinizi gerçekleştirmeye yönelik açığa çıkan inancınızı bozmayın. Mistik kişiler ve sanatçılar ile birlikte olmak sizi heyecanlandıracak. Ayrıca ideallerinizi gözden geçireceksiniz ve yeni atılımlarda bulunmak için hevesli olacaksınız.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla