Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.12.2014, 08:55   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 22 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları

22 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları

22 aralık 2014 Günlük Burç Yorumları, 22 12 2014 burçlar, 22 aralık 2014 akrep burcu yorumu, 22 aralık 2014 aslan burcu yorumu, 22 aralık 2014 balık burcu yorumu, 22 aralık 2014 başak burcu yorumu, 22 aralık 2014 boğa burcu yorumu, 22 aralık 2014 ikizler burcu yorumu, 22 aralık 2014 koç burcu yorumu, 22 aralık 2014 kova burcu yorumu, 22 aralık 2014 oğlak burcu yorumu, 22 aralık 2014 terazi burcu yorumu, 22 aralık 2014 yay burcu yorumu, 22 aralık 2014 yengeç burcu yorumu, 2014 aralık ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2014 aralık günlük burç yorumları, 22 aralık burç yorumları, 22 aralık 2014 pazartesi günlük burç yorumları


22 Aralık 2014 Koç Burcu Yorumu
Bugün sizi uzun zamandan beri düşündüren bir işi şaşılacak derecede kolaylıkla halledebilirsiniz. Maddi konularda geleceğinizi düşünerek hareket edebilir ve sizi mutlu eden bir karar alabilirsiniz. Bugün alışveriş için de uygun bir gününüz. Çalışan Koçlar uğraştıkları konuda çok iyi sonuçlar gözleyebilir ancak daha sonra beklemedikleri bir engelle karşılaşabilirler. İşveren Koçlar ise ticari bir konuda çok iyi fırsatı değerlendirirken eksik bir bilgi ya da hesaplamadıkları bir şey yüzünden dondurmak zorunda kalabilirler. Çalışmayan ve öğrenci Koçlar da sorumlulukları keyifli bir havada yerine getirebilirler ancak can sıkıcı bir tartışma bir anda soğumalarına neden olabilir. Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan Koçlar eşleriyle aynı şeyleri istemedikleri için sıkıntılı anlar yaşayabilirler.

22 Aralık 2014 Boğa Burcu Yorumu
Bugün parasal açıdan şanslısınız. Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ruhsal olarak romantik ve nostaljik bir yapıdasınız. Eğer yalnızsanız bugünlerde kolaylıkla aşık olabilirsiniz. Maddi olarak bir şansı kullanabilirsiniz. Çalışan Boğalar ellerindeki bir işten feragat edebilir ya da başka bir konuya yönelmek üzere bitiş çizgisi koyabilirler. Patron Boğalarsa ölü bir yatırımdan vazgeçip yeni bir başlangıç düşünebilirler. Çalışmayan ve Öğrenci Boğalar da duygusal davranıp sorumlulukları bırakabilirler. Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan Boğalar ilişkilerinde apayrı bir canlılık hissedebilirler. Yalnız Boğalar ise yeni bir ilişkinin ilk adımlarını atabilir.

22 Aralık 2014 İkizler Burcu Yorumu
Bugün herşeyi bir kenara bırakıp yeni çıkan şeylere hazır olmanız lazım. Çekingenlik ya da güvensizlik önemli kayıplara sebep olabilir. Herkesten güçlü olduğunuza inanmanız lazım. Gerekeni yapmaktan çekinmemelisiniz. Bugün herşeyi başarabilecek ve elde edecek güçtesiniz.Gelişmelere ümitsiz bakmayın. Herşey iyiye gidecektir. Para ve iş konularına gelince. Maddi olarak bir öneriyi değerlendirebilirsiniz. Ayrıca çok arzu ettiğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz. Çalışan İkizler bugün gelecekle ilgili planlar yaparken geçmişin muhasebesine girebilirler. Çalışmayan ve öğrenci İkizler de eskiden ilgilendikleri ve keyif aldıkları bir konuyla ilgilenebilir nostalji yaşayabilirler. Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan ikizler için pozitif bir gün. İlişkinizde sizi mutlu eden şeyler yaşayabilir ve geleceğe olan güveniniz artabilir.

22 Aralık 2014 Yengeç Burcu Yorumu
Kendinize güvenerek girişeceğiniz bütün işlerde başarılı olmamanız için hiçbir sebep yok. Bazı kimseler açığınızı kolluyor ve herhangi birşeyi gelişigüzel yapmanız onlara malzeme verir. Fazla açgözlü olduğunuz hissini vermekten kaçınmalı fakat hakkınızı da korumalısınız. Yorucu yolculuk ve eğlenceler sizi mutlu edebilir ve fiziksel yorgunluğa karşı zihinsel olarak yenileyebilir. Maddi olarak beklemediğiniz bir yerden para alabilir ya da giriştiğiniz bir işten güzel bir kazanç sağlayabilirsiniz. Çalışan Yengeçler işte uyumlu bir gün geçirebilir ayrıca işle ilgili güzel bir habere sevinebilir ama sonraki aşamada eski tutumlarını değiştirmeleri gereğini hissedebilirler. Çalışmayan ve öğrenci Yengeçler de ilgilendikleri konularda iyi sonuçlar alabilir ve başkalarından yardım görebilirler.

22 Aralık 2014 Aslan Burcu Yorumu
Karşı cinsten çevrenizde sizinle ilgilenen çok sayıda insan var. Bunlar arasında seçim yapmak size kalmış. Aile büyüklerinizden size gelebilecek olan bir teklif var. Sorumluluk altına girmeniz gerekebilir. Moralinizi fazla bozarsanız sevdiğiniz kimselere karşı kırıcı tutumlara girebilirsiniz. Güvendiğiniz bir arkadaşınız sizin için yapmasını istediğiniz bazı şeyleri ihmal etmiş olabilir. Maddi olarak hoşunuza giden bir öneri alabilirsiniz. Sizi heyecanlandıran bir konuya harcama yapmanız da olasıdır. Çalışan Aslanların bugün çözüm bulabildikleri ama canlarını sıkan bazı sıkıntılarla karşılaşması olasıdır. Kafalarından geçeni birebir uygulamaları konusunda engelleri olabilir. Çalışmayan ya da öğrenci Aslanlar da bugün iradelerini kullanarak önemli bir sorumluluğu yerine getirmek için bazı isteklerini erteleyebilirler.

22 Aralık 2014 Başak Burcu Yorumu
Olayları kontrolünüz altında tutmak yönünde tavrınız bugün pek işe yaramayabilir. Çalışkanlığınız ve kendinize hakim tutumunuzla pek çok şeyi halledebilir ama bazı engeller zaafa düşme tehlikesi getiriyor. Bugün bir arkadaşınız sizi kötü şekilde kırabilir ve siz de ve onunla ilgili niyeti bozabilirsiniz. Aksiliklerin büyümesi ve büyük zararlarla karşılaşma riski sizi benmerkezci yapabilir dikkat edin. Maddi olarak istediğiniz bir şeye çok yaklaşabilirsiniz. Çalışan Başaklar uzun vadeli planlar yapabilir ve bazı sevindirici olanaklar elde edebilirler. Çalışmayan ve öğrenci Başaklar ise meşgul oldukları konularda planları dışında kalan bir şeyi öğrenebilir ümitsizliğe kapılabilirler. Ancak çözüm için uygun bir öneriyi muhtemelen ev halkından bulabilecekler. Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan Başaklar bugün güzel bir gün yaşayabilirler. Ancak duygusal iniş çıkışlara dikkat etmeli ve eşinizin zaman zaman sizinle aynı eğlence anlayışında olmayabileceğini normal karşılamalısınız.

22 Aralık 2014 Terazi Burcu Yorumu
Bugün hesapta olmayan bir buluşma gerekebilir. Çok eğlenceli bir toplantıda karşı cinsten oldukça çekici ve hoş birisiyle tanışabilirsiniz. Daha önceleri düşündüğünüz bir konu hakkında cesaretlendirici gelişmeler olabilir. Maddi olarak bir şeyin iyi hesabını yapmanız ve göründüğü kadar karlı olup olmadığını anlamaya çalıştığınız bir gün olabilir. Çalışan Teraziler kendilerinden istenen bir işi yapmak konusunda kararsız davranabilir ve bu yüzden daha sonra ufak çaplı bir çatışmaya neden olabilirler. Çalışmayan ve Öğrenci Teraziler ise meşgul oldukları konularda isteksiz olabilir ve keyfi şeylere yönelebilirler. Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan Terazilerin bugün bazı nedenlerle karşı tarafın isteklerine uymaları gerekebilir. Bazı Terazilerin ise ilişkilerinde bir bekleme ya da bir durumu kabullenme süreci yaşanacak gibi görünüyor.

22 Aralık 2014 Akrep Burcu Yorumu
Bugün hayatın hemen her alanında nedenli nedensiz tedirgin ya da savunmada hissedebilirsiniz. Herşeyi tekrar tekrar değerlendirebilir ve istemediğiniz durumlarla karşılaşmamak için bir çok şeye kendinizi kapatabilirsiniz. Huzurunuzu korumak için elinizden geleni yapın. Bugün gerilimli ruh durumunuz yüzünden bir çok fırsat kaçabilir. Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişebilir. Ani bir başlangıç yapma düşüncesi sizi heyecanlandırabilir. Maddi olarak değişik bir öneriye kuşkuyla yaklaşmanız mümkündür. Çalışan Akrepler çalışmalarının karşılığını takdir görerek alabilir ya da hayatlarının girişiminde bulunmaları konusunda iyi bir fırsat yakalayabilir. Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan Akreplerin ilişkilerinde bir tartışmaya girmeleri ve herşeyi kestirip atmaları olasıdır. Bu nedenle gergin hallerinizi eşinize yansıtmayın.

22 Aralık 2014 Yay Burcu Yorumu
Herşeyin küçüklü büyüklü tersliklere açık olduğu bir gündesiniz. Bu dönemde yakın çevrenizde dolaşan bazı sözler canınızı sıkabilir. Maddi olarak sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz. Ayrıca güvendiğiniz birinin tavsiyesiyle beklemede kalabilirsiniz. Çalışan Yaylar yeni iş olanaklarına yönelebilirler. Çalışmayan öğrenci Yaylar da sorumluluklarını gözlerinde fazlaca büyütebilir ve sonuç almak için yeni ortamlara girmeleri gereğini farkedebilirler. Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan Yaylar bugün ilişkilerini güvenli bir liman olarak görebilirler. Ancak ilişkide görmek istedikleri bazı heyecanları bugün göremeyebilirler. Arzularınız bugün eşinizle aynı tarz olmayabilir ve boşluk yaşayabilirsiniz. Yalnız olan Yaylar da bugün ciddi bir ilişki özlemi duyabilir ve maceralara kapalı olabilirler.

22 Aralık 2014 Oğlak Burcu Yorumu
Tam olarak duygusal bir gününüzdesiniz. Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz. Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir. Bir arkadaşınızın eşinizin ya da sevgilinizin hoş olmayan bir durumdan sıyrılması olasıdır. Maddi olarak ticari düşünebilir ya da böyle bir insanın etkisiyle hareket edebilirsiniz. Çalışan Oğlaklar sosyal ilişkilerin öne çıktığı bir iş günü geçirebilirler. Patron Oğlaklar da eski bir iş ilişkisini canlandırma düşünceleriyle zemin hazırlama girişimlerinde bulunabilirler. Çalışmayan ve Öğrenci Oğlaklar da bugün birileriyle ortak hareket edebilir ya da işten çok keyfi düşünebilirler. Duygusal konular da evli ya da beraberliği olan Oğlaklar bugün ilişkilerinde tutuk olabilirler. Karşı tarafın isteklerine uymaları gerektiğini düşünerek uyum sağlama çabaları yüzünden bütün neşeleri kaçabilir.

22 Aralık 2014 Kova Burcu Yorumu
Bugün kendinize haddinden fazla güvenip sezgilerinizin arzuladığı şekilde davranabilirsiniz. Ancak kontrolü elden kaçırırsanız ileride pişman olacağınız davranış biçimleri sergileyebilirsiniz. Bugün özellikle önem verdiğiniz bir buluşma için para harcamanız olasıdır. Çalışan Kovalar iş yerinde aksiliklerin işleri aksattığı bir gün geçirebilirler, piyasa şartları gibi kendilerini aşan nedenlerle durgun ve eski hataların sorun çıkarttığı bir gün geçirebilir. Çalışmayan Kovalar meşgul oldukları alanlarda bir nedenle fazla beklemek zorunda kalabilir ve ortaya konulan bilgi sonucu düşündüklerinden fazla uğraşmaları gerektiğini farkedebilirler. Duygusal konulara gelince evli yada beraberliği olan Kovalar bugün eşleriyle ilişkilerinde karşılıklı olarak açık davranmamak ve yalan söylenmesi söz konusu olabilir.

22 Aralık 2014 Balık Burcu Yorumu
Bugün hayatınızla ilgili önemli bir karar verip yeni sorumluluklar üstlenmeyi hedefleyebilirsiniz. Parasal olarak muhtemelen bir insanın etkisiyle yeni bir yatırım alanına yönelebilirsiniz. Önceden verilmiş kararların meyvelerini toplamanız da mümkündür. Çalışan Balıklar işteki olumlu bir değişikliğe sevinebilir ve ilerisi ile önemli bir beklentiye girebilirler, önemli buldukları bir anlaşmayı gerçekleştirmeye çok yaklaşabilirler. Çalışmayan ve Öğrenci Balıklar da sevindirici bir haberle arzu ettikleri bir konuda etkin bir konum elde edebilirler. Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan Balıklar ilişkilerinde kabullenmelerini gerektiren herhangi bir değişiklikle karşılaşabilir ve memnun olmayabilirler. Duygularınızı saklama eğilimi gösterebilirsiniz. Yalnız Balıklar da bugün arkadaş çevrelerinden birinden çok etkilenebilir ve karşılık görebilirler.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla