Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.12.2012, 04:50   #1 (permalink)
Mavi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 2013 Akrep Burcunun Aşk Hayatı

2013 Akrep Burcunun Aşk Hayatı


Eğer evleneceğiniz doğru insanı arıyorsanız: Akrepler ideal eş bulma şansı eylül başı gibi görünüyor

Bu yıl yalnız olanlar; bencil hareket etmeniz,ben böyle istiyorum duruşunuz,beni seven böyle sevsin,kimsenin peşinden koşamam tarzınızdan kaynaklı kısa süreli ilişkiler yaşanacak.Eğer birlikteliğinizin uzun soluklu olmasını yada ileriye taşınmasını istiyorsanız biraz kendinizden ödün vermeniz gerekecek.

Evliler için ufak tefek tartışmaların,yakın akrabalardan kaynaklı sürtüşmlelerin yaşanması olası.Bu tartışmaları uzatmadığınız biraz alttan aldığınız sürece can sıkıcı bir boyuta taşınmayacaktır.Bu tur tartışmalara huzursuzluklara dikkat etmeniz gereken aylar nisan ve kasım ayları olacak bu dönemlerde tartışmaları büyütmemeye özen gösterin.
Temmuz sonrası dönemde bazılarınızın iş seyahatinde tanıştıkları birine akılları takılabilir,maceraya atılmadan önce elinizdekileri kaybetme riski olduğunu unutmayın ve ona göre hareket edin

Hakimiyeti elinizde tutmak, onaylanan taraf olmak istediğiniz doğru ancak aşk için eğilmek gerekiyorsa ve buna taraf değilseniz kısa soluklu ilişkiler devam edecek demektir. Nisan -mayıs gibi bulunacağınız kalabalık bir davette karşılaşacağınız birinden etkilenebilir ve bu kişi ile inişli çıkışlı uzun bir zaman kafanızı meşgul edecek bir ilişki yaşamanız olası. Eylül gibi hayata,aşka bakış açınızı gözden geçirerek içsel bir yüzleşmede bulunmanızı gerektiren gelişmeler olabilir.

__________________






Herkes herkesi sevmesin, gerek yok.



Mavi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla