Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.01.2015, 01:41   #6 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Sevgiliye Sitem Dolu Mektup, 2014 Sitem Mektupları, Sevgiliye Sitem, Sitemli Mektuplar

Şu anda içimin ezildiğini hissedebiliyorum.Kalbimin paramparça olduğunu da..ne kadar umutlanmıştım oysa elimi tutacağın için.Hiç bırakmayacaksın sanmıştım.Artık yitirmeye başladığım senli hayallerimi canlandırmıştın.

Bilerek mi yaptın bilmiyorum.Kim bilir belki de amacın beni böyle öldürmek !! Ne de olsa sana küsemem öyle değil mi ? Canımı ne kadar yakarsan yak senden vazgeçemeyeceğimi düşündüğün için bu umursamaz hallerin.En büyük silahında seni görmemi engellemek ! İşte bunu yaptığın zaman yıkılıyorum biliyorsun.İçten içe yüreğimi öldürüyorsun..Hani desen ki 'Ben seni asla sevmeyeceğimbenden umudu kes! Yolun açık olsun..' belki bu kadar zor gelmeyecek vazgeçmek sendenhayallerimden..Ama sen ışıkları bir kapatıp bir açınca çıldırıyorum !Anlamıyor musun sen sustukça daha çok bağırıyor umutlarım !! Sen benden gittikçe daha çok kanıyor yaralarım..Seni görmemekte tuzu oluyor yaralarımın !

Ama artık dayanacak gücüm kalmadı..Artık sevgini yenmeliyim..Çünkü bu aşka vereceğim bir yudum gururum kalmadı.Hepsini senin uğruna tükettim.Peki Sonuç ? Kendi yüzüme bakamaz oldum..Oysa bir damlacık sevgiydi senden istediğim..Olmadı ve olmayacak..

Senin için bir şey değiştirir mi bilmiyorum ama ben gidiyorum.Zaten olmadığım hayatından çıkıyorum..Elveda demeden önce bir şeyi bilmeni isterim.Ben seni gerçekten sevmiştim.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla