Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.01.2015, 09:17   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 21 Ocak 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

21 Ocak 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

21 Ocak 2015 Günlük Burç Yorumları, 21 01 2015 burçlar, 21 Ocak 2015 akrep burcu yorumu, 21 Ocak 2015 aslan burcu yorumu, 21 Ocak 2015 balık burcu yorumu, 21 Ocak 2015 başak burcu yorumu, 21 Ocak 2015 boğa burcu yorumu, 21 Ocak 2015 ikizler burcu yorumu, 21 Ocak 2015 koç burcu yorumu, 21 Ocak 2015 kova burcu yorumu, 21 Ocak 2015 oğlak burcu yorumu, 21 Ocak 2015 terazi burcu yorumu, 21 Ocak 2015 yay burcu yorumu, 21 Ocak 2015 yengeç burcu yorumu, 2015 ocak ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2015 ocak günlük burç yorumları, 21 Ocak burç yorumları, 21 Ocak 2015 çarşamba günlük burç yorumları

21 Ocak 2015 Koç Burcu Yorumu
21 Ocak 2015 Boğa Burcu Yorumu
21 Ocak 2015 İkizler Burcu Yorumu
21 Ocak 2015 Yengeç Burcu Yorumu
21 Ocak 2015 Aslan Burcu Yorumu
21 Ocak 2015 Başak Burcu Yorumu
21 Ocak 2015 Terazi Burcu Yorumu
21 Ocak 2015 Akrep Burcu Yorumu
21 Ocak 2015 Yay Burcu Yorumu
21 Ocak 2015 Oğlak Burcu Yorumu
21 Ocak 2015 Kova Burcu Yorumu
21 Ocak 2015 Balık Burcu Yorumu



Koç Burcu Yorumu

Herhangi bir önemli işiniz yüzünden sevdiğinizi görememe tehlikesi varsa yapacağınız en iyi şey, işinizi erteleyip, zamanınızın çoğunu ona ayırmanızdır. Siz bir kadın koçsanız, bugün, birlikte olduğunuz erkekten, sevgilinizden ya da evliyseniz eşinizden bir hediye almanız olasıdır. Hangi cinsiyette olursanız olun, maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır. Bu durumu fazla dert etmeniz gerekmez çünkü önümüzdeki günlerde durum değişecektir.

Boğa Burcu Yorumu

Duygusal ilişkileriniz sizi üzecek gelişmelere açıktır. Siz bir kadınsanız birlikte olduğunuz erkeğin anlayışsız tutumları yüzünden üzülebilir, hatta ondan soğuyabilirsiniz. Siz bir erkekseniz bir kadınla ilgili ümitleriniz kırılabilir. Hangi cinsiyetten olursanız olun, çevrenizdeki, sizinle hiç ilgisi olmayan bir olumsuzluğun sizi de etkilemesi mümkündür.

İkizler Burcu Yorumu

Hemen olayları olumsuz olarak nitelendirmeyin ancak bugün herşeyi abartma eğilimindesiniz. Hangi cinsiyette olursanız olun erkeklerle iyi geçinmenizin zor olduğu bir gündesiniz. Ailenizde büyük bir sevinç yaşanması olasıdır. Meydana gelebilecek gelişmeler sizi fazlasıyla mutlu edip, büyük hayaller kurmanıza sebep olabilir. Ancak, elde edebileceğiniz şeyler, düşündüklerinizden daha ufak olabilirler.

Yengeç Burcu Yorumu

Bugün birden fazla işi aynı anda yapmak zorunda kalmanız olasıdır. Uzun süredir beklettiğiniz bazı planlarınızı yürürlüğe koyabilir, isteklerinizi elde etmek için harekete geçebilirsiniz. Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız olasıdır. Bunu yaptığınız takdirde fedakarlıklarınızın boşa gitmediğini de göreceksiniz. Eşinizin veya sevgilinizin bazı tutumları sizi son derece duygulandırabilir.

Aslan Burcu Yorumu

Önemli konularda kararlar verebilir, eviniz için gereken çalışmaları yapabilir veya yorucu gezilere çıkabilirsiniz. Bugün yapacağınız bazı şeylerle ailenizi sevindirmeniz olasıdır. Onların mutlu olması için bazı isteklerinizi ertelemeniz veya vazgeçmeniz de olasıdır. Evliyseniz eşiniz beklenmedik bir davranışı sizi son derece mutlu edebilir. Cinsel olarak da son derece aktif bir dönemde olduğunuz söylenebilir.

Başak Burcu Yorumu

Çevrenizdeki kimselerin size karşı olan tutumlarını gözden geçirmeniz ve onlar hakkında yeni değerlendirmeler yapmanız gerekiyor. Bugün kalabalık bir ortamda, mesela bir eğlence yerinde bulunabilirsiniz.. Duygusal ilişkileriniz için de şanslı bir gündesiniz. Şayet duygusal ilişkilerinizde bozuk giden bir durum varsa onu düzeltebilir, yalnızsanız mutlu bir ilişki gerçekleştirebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kimseye karşı açık davranışlar sergilemeye ve şüphe uyandırıcı şeylerden kaçınmaya çalışmalısınız.

Terazi Burcu Yorumu

Bazı konularda yanlış düşünceler içinde olabilirsiniz. Özellikle sevdiğiniz ve sizi seven kimseleri hatalı yargılamanız olasıdır. Aşk hayatınız da yeni gelişmelere açıktır. Süregelen bir ilişkinizi en olumlu şekle sokabilir ya da yeni bir arkadaşlık başlatabilirsiniz. İleriye yönelik olumlu kararlar vermeniz ve karşı cinsle çok iyi anlaşmanız kesindir. Alışveriş yaparken biraz daha cömert davranabilirsiniz. Sağlığınızda önemli bir değişiklik yok.

Akrep Burcu Yorumu

Oldukça karışık bir psikolojik yapıya giriyorsunuz fakat diğer etkenler sizin lehinize olduğu için bugün şanslı bir gününüzdesiniz. Çok hoşunuza gidecek olan bir zafer kazanmanız olasıdır. Şu aralar olayların üzerine doğrudan giderseniz herşeyi daha çok çıkmaza sokarsınız. Bazı şeyleri yeniden değerlendirdiğiniz takdirde bir çok şeyin daha rahat hale gireceğini göreceksiniz. Bazı dostlarınız size, fazla önem vermediğiniz için aklınızdan çıkmış olan şeyler hakkında uyarabilirler.

Yay Burcu Yorumu

Değişik yaklaşımlarınızla özellikle iş yerinde üstlerinizin dikkatini çekip onların takdirlerini kazanabilirsiniz. İnsanların söz ve vaadlerine inanarak pasif kalmamanız ve derhal harekete geçmeniz gerekmektedir. Düşünceleriniz bir hayli özgün durumda. Bunları iş hayatınızda da uygulamaya koymalısınız. Bugün ayrıca cinsel açıdan güçlüsünüz. Karşı cinsin beğenisini kazanıyorsunuz ve istediğiniz ilişki ister duygusal, ister cinsel bir macera olsun, onu gerçekleştirebilirsiniz.

Oğlak Burcu Yorumu

Bugün istemediğiniz bir işi kabul etmek zorunda kalabilirsiniz. Sizi aramasını hiç beklemediğiniz, karşı cinsten biri arayabilir. Gerçekçi olmayan bahanelerden uzak durmalısınız. İleriye yönelik olumlu kararlar alarak yeni çıkış yolları bulabileceksiniz. Bazı yalanlarla karşılaşmanız olasıdır. Nicelik olarak değilse bile nitelik olarak güçlüsünüz. Kazanan taraf siz olacaksınız.

Kova Burcu Yorumu

Bugün oldukça yoğun aktiviteler içinde olmanız ve bazı şeylerin düzenlenmesini üstlenmeniz mümkündür. Kendinizle ilgili şeyleri düşünebilecek zaman bulabilmeniz ya da özel şeyler yapabilmeniz zordur. Eşiniz veya sevgilinizin yaklaşımları sizi moral olarak çok güçlendirebilir. Maddi konularda şanslısınız. Yatırım yapmak için uygun bir gününüzde olabilirsiniz. Bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Balık Burcu Yorumu

Akşam saatlerinde neşeli bir ortamda bulunmanız, dostlarınız veya ailenizle birlikte eğlenmeniz veya birşeyi kutlamanız ya da paylaşmanız ihtimali çok yüksek. Beklemediğiniz yerden bir para alabilirsiniz. Böylece arkadaşlarınızdan aldığınız borçlarınızı da kapatabilirsiniz. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz. Sevdiğinizle uyum içinde olacak ve birlikte hoş vakit geçireceksiniz. Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla