Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.01.2015, 13:22   #1 (permalink)
Elois
Bağımlı Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart İDRAR YOLLARI SORUNLARINA NE İYİ GELİR?

İDRAR YOLLARI SORUNLARINA NE İYİ GELİR?




Nane: İdrar söktürücü özelliğe sahiptir. İçerdiği mentol, midenin normal işlevini görmesine neden olur. Vücuda giren grip mikrobunakarşı savaştığı gibi, ileri yaşlarda ülsere yakalanma riskini de azaltır. Sabahları mide bulantısını keser. Nane çayı, baş ağrısı, stres gibi hastalıkların yanı sıra mide yanmasına da bire birdir. Ancak nane çayını aç karnına değil, tok karnına içiniz.

Elma: İçindeki C vitamini ve pektin oldukça faydalıdır. Kolesterolü düşürür, sindirim sistemini düzenler ve idrar ve hacet yollarındaki sorunları giderir.

Kepekli ekmek: B3 vitamini, demir, potasyum ve folik asit içerir. Çok fazlası idrar yollarına zarar verirken, günde 2 dilim yemek iyi gelir.



İDRAR VE BÖBREK SORUNLARINA NE İYİ GELİR?

Pancar: Böbrekleri çalıştırır. Önemli bir potasyum kaynağıdır. Vücuttaki tuz oranını dengeler. Bu sayede böbrekler ve idrar yollarının çalışmasını destekler.

Kavun: Orta boy bir kavunun yarısı, günlük C vitamini ihtiyacını tamamen karşılar. A vitamini ve betakaroten içerir. Bunlar antioksidan, yani vücudu temizleyici etkiye sahiptir. Böbrekleri rahatlatır. Yüksek miktarda su ve düşük miktarda kalori içerir.

__________________

Konu Elois tarafından (24.01.2015 Saat 13:38 ) değiştirilmiştir.
Elois isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla