Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.02.2015, 23:42   #1 (permalink)
VERA
La Tahzen!
Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner.

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Cool Erkekler mini eteğe karşı mı?

Erkekler mini eteğe karşı mı?
Erkeklere mini etek hakkında düşünceleri soruldu.

İngiltere’de yapılan bir araştırmaya göre erkeklerin kadınların iş yerinde mini etek giymesinin yasaklanmasını istediği ortaya çıktı.

İngiltere’de yapılan bir araştırmada erkeklerin kısa pantolon, mini etek gibi giysilerin iş yerlerinde dikkat dağıttığı için yasaklanmasını istediği ortaya çıktı.

Araştırmaya göre erkeklerin en az üçte biri kadınların dekolte veya kısa kıyafet giymelerinin yasaklanmasını istiyor. Kısa pantolonu kabul edilemez olarak görenlerin oranı yüzde 32, leopar desenli bir kıyafet giyilmesinin yasaklanmasını isteyenlerin oranı ise yüzde 30.

Ancak kadınların yüzde 67′si meslektaşlarının kısa şort giymeyi bırakmalarını ve yüzde 52′si ise mini eteğin profesyonel olmadığını düşünüyor.
İşyerlerinde kırmızı giyilmesi için teşvik yapan İngiliz Kalp Vakfı’nın kıyafet araştırması için yaptığı araştırmanın sonucuna göre kadınların üçte biri işyerinde kırmızı kıyafetin daha güvenli hissettirdiği görüşüne sahip.

Öte yandan slogan yazılı tişörtler ve tuhaf giyecekler de üçte bir oranında kabul edilemez oranında bulundu. Ugg botların yasaklanmasını isteyenler ise yüzde 26.

Kadınların yüzde 46′sı kırmızı giydiklerinde kendilerini ***** olarak gördüklerini söyledi. Psikolog Dr. Gayle Brewer de kırmızı giymenin kadınları daha güvenli ve güçlü hissettirdiğini söyledi.

İngiliz Kalp Vakfı 1 Şubat’tan itibaren işyerlerinde kırmızı giyilmesi için kampanya başlattı.

__________________
“вυdα вιr ιмтιнαɴ..” de,ɢeç…
''ηαšïp''
VERA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla