Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.02.2015, 11:14   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 15 Şubat 2015 Günlük Burç Yorumları

15 Şubat 2015 Günlük Burç Yorumları

15 Şubat 2015 Günlük Burç Yorumları, 15 02 2015 burçlar, 15 Şubat 2015 akrep burcu yorumu, 15 Şubat 2015 aslan burcu yorumu, 15 Şubat 2015 balık burcu yorumu, 15 Şubat 2015 başak burcu yorumu, 15 Şubat 2015 boğa burcu yorumu, 15 Şubat 2015 ikizler burcu yorumu, 15 Şubat 2015 koç burcu yorumu, 15 Şubat 2015 kova burcu yorumu, 15 Şubat 2015 oğlak burcu yorumu, 15 Şubat 2015 terazi burcu yorumu, 15 Şubat 2015 yay burcu yorumu, 15 Şubat 2015 yengeç burcu yorumu, 2015 şubat ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2015 Şubat günlük burç yorumları, 15 Şubat burç yorumları, 15 Şubat 2015 pazar günlük burç yorumları



Koç Burcu

Yakın çevrenizden gelecek destek sizleri yaşamın her alanında güçlü kılacak bugün. İş hayatınızda önemli bir anlaşmanın altına imza atabilir maddi anlamda mükafatlandırılabilirsiniz. Bugün iletişime çok önem vermeli Konuşmaya başlamadan önce karşınızdakilerin fikirlerini öğrenerek kendinizi ifade etmeye çalışmalısınız. İş hayatınızda ise gergin etkiler devam etmekte. Sabır sabır sabır yıkıcı davranan taraf siz olmayın. İlerleyen günlerle birlikte haklılığınız ortaya çıkacak ve siz pişmanlık duyacağınız bir davranış içinde olmamanın avantajlarını yaşayacaksınız.
Günün Olumlaması: Ruhumun derinliklerinde saklı kalan küçük çocuğun o güzel ve hiç bitmeyen güzel enerjisini bulup yaşamıma şans ışık yoldaş olması için saklı yerinden çıkarıyor kendime rehber ediyorum. Bu sayede daha olumlu düşünüyor paylaşıyor ve üreterek yaşamımı zenginleştiriyorum.
Günün Kristali: Opal
Günün Rengi: Siyah




Boğa Burcu

Gökyüzü bugün sizleri oldukça duygusal konularda enerjinizi yükseltiyor. Sevgi ve şefkate fazlasıyla ihtiyaç duyduğunuz bir gündesiniz. Böyle bir günde yaşamınızda size yakın olan insanlarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak kararlar alabilirsiniz. Samimiyetten uzak kişilerin yaşamınızda olmasına tahammülünüz kalmadı. İş ve özel yaşamınızda radikal kararlar alabilir daha önce cesaret edemediğiniz konularda büyük bir cesaret içinde önemli ve başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Çözüm aradığınız hemen her konuda isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz.
Günün Olumlaması: Doğan her günle sağlıkla nefes alıyor şifa bularak gençleşiyorum. Bilinçaltımda yer eden tüm korkularımdan olumsuz düşüncelerimden arınarak her anımı en güzel haliyle yaşamayı seçiyorum.
Günün Kristali: Safir
Günün Rengi: Siyah




İkizler Burcu

Sağlık problemleri olan İkiz’ler olumlu haberler alabilir ve rahatsızlıklarınızdan tamamen şifa bulabilirsiniz. İş hayatınızda ise sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizin bir davanız varsa ve hakkınızı arıyorsanız olumlu sonuçlar elde edebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın bireysel sorunlarının suçlusu sizmiş gibi davranması ona olan sabrınızı şiddetli bir öfkeye çevirebilir! Bekar ve birlikteliği olmayan İkizler ise sürpriz teklifler itiraflarla şaşırabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yeni başlangıçlar yapmayı seçiyorum, Beni her halimle değiştirmeye kalkmadan seven ve değer veren insanlarla yola devam etmeyi seçiyorum. Tüm huzursuzluklarımı korku ve kaygılarımı sevgiyle evrene iade ediyorum.
Günün Kristali: Aragonit
Günün Rengi: Siyah




Yengeç Burcu

Uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşabilir işinizle ilgili sürpriz kazançlı bağlantılar gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sizden sakladığı bir takım olayları fark edebilir buna bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Ön yargılı olmadan olayın iç yüzünü öğrenebilmek adına adil davranın. Bekar Yengeç’ler sizler de bugün auranızda ki yüksek enerji ile ilgi odağı olup karşı cinsin ilgi odağı olabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Evrenle bütünleşiyor, Kainatın güzellikleri ile tamamlanıyorum, Kalbimi ruhumu aşkla besliyor Kalbimi inançla günçlendirerek dünümde yaşadığımın olgunluğunu alarak yarınıma katıyorum. Sağıklı dinç ve huzurluyum.
Günün Kristali: Labradorit
Günün Rengi: Siyah




Aslan Burcu

İşinizle ilgili önemli görüşmelerinizi bugün gerçekleştirmeye özen göstermeli ve isteklerinizin üzerine giderek hareket etmelisiniz. Geçmişte yaşanan olumsuzlukları güne taşımamalı size bunları hatırlatacak insanların söylediklerine önem vermeden hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle duygusal bağınızın yükselmesi ile sevgiyle gelen güç birliği yaşamınızın her safhasına olumlu olarak yansıyacak.
Günün Olumlaması: İlahi müziğin melodilerinde dans ediyor ritmin titreşimleri ile bütünleşiyorum. Yüreğimde ki yaraları iyileştiriyor ilahi gücün kuvvetini hissediyor düştüğüm yerden çok sağlıklı çok güçlü bir halde ayağa kalkıyor ve hayata sıkı sıkı tutunarak ilerliyorum.
Günün Kristali: Selenit
Günün Rengi: Siyah




Başak Burcu

Bugün iş ve özel yaşamınızda belli bir sebebe dayanmaksızın alınganlıklar ve agresif tavırlar sergileyerek çevrenizde bulunan insanları kıracak davranışlarda bulunabilirsiniz. Kontrollü olmanızda fayda var. İşlerinizin planladığınız hızda gitmemesi sizleri gergin bir ruh hali içine soksa da öfkenizi sizi önemseyen insanlardan çıkarmamayı öğrenmelisiniz. Bugün maddi konularda oldukça şanslı bir süreçtesiniz. Yeter ki olumsuz düşüncelerinizden bir an önce uzaklaşın ve işinize her zamankinden daha fazla önem gösterin. Özel yaşamınızda ise birlikteliği olan Başak’lar eş ya da sevgilinize daha fazla vakit ayırmalı ve onun da ilgisini çeken aktiviteler hazırlayarak ilişkinizi canlandırmalısınız.
Günün Olumlaması: Ben bugün yaşamın bana sunduğu tüm güzellikleri görmeye niyet ediyorum. Aldığım nefes sağlıkla uyandığım her gün için şükürler olsun. Yaptığım işi seviyorum ruhumdan gelen güzel enerji tüm yaşamsal alanlarıma sevgiyle yansıyor ve gerçek mutluluğu yaşıyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
Günün Rengi: Siyah




Terazi Burcu

Gökyüzü bugün iş ve özel yaşamınızda olumlu gelişmelerle moral bulacağınızı müjdelemekte. İş hayatınızda yaşanacak ani gelişmeler pek çok fırsatı ayağınıza getirebilir. Korku ve tereddüt e kapılmadan hareket edin ve günün getirdiği şanslardan faydalanın. Evli ve çocuk sahibi Terazi’ler bugün iletişimde son derece başarılı olabilir onların bireysel eğitiminde yapmak istediklerinizi sorunsuzca gerçekleştirebilirsiniz. Eş ya da sevgilinizle romantik bir akşam yemeği hazırlayarak ilişkinizi daha iyi şartlara kavuşturmak tamamen sizin elinizde biraz ilgi anlayış ve doğru sözler mutluluğa giden yolun en kolay anahtarıdır sizler için.
Günün Olumlaması: Kendi içsel yolculuğumda farkında olmadığım bastırdığım yeteneklerimi keşfediyor ve geliştiriyorum. Sahip olduğum sabır emeğimle birleşince ortaya çıkan sonucun mükemmel olacağına inanıyorum.
Günün Kristali: Ay taşı
Günün Rengi: Siyah




Akrep Burcu

Parlak zekânızı kullanmanız gereken bir gündesiniz yaşanan gelişmelere göre aynı hızda karar ya da kararlar vermeniz gerekebilir. Bugün gelişen her şey sizin iyiliğiniz içindir. Devam eden bir işinizin son bulması özel yaşamınızda ki insanın hayatınızdan çıkıp gitmesi gibi. Her son yeni bir başlangıçtır ilkesinden yola çıkın ve gelişmelere müdahale etmeden sakinlikle karşılamaya özen gösterin. Yaşamınızda sizi yoran size engel olan her şey çıkıp gidecek ve siz yeni enerjilerle yeniden doğduğunuzu hissedeceğiniz harika deneyimler yaşayarak gücünüze güç katacaksınız.
Günün Olumlaması: Bugün doğan Güneş’in tüm enerjisini ruhumda ve bedenimde hissediyor tüm ışığım ve içtenliğimle yaptığım işe yansıtıyorum. Bu yansımanın bana getireceklerine hazırım sevgi ile inançla aşkla kabul ediyorum.
Günün Kristali: Malahit
Günün Rengi: Siyah




Yay Burcu

Sevdikleriniz söz konusu olduğunda akan sular durur sizler için. Sevdiğiniz insanlardan birinin yaşayacağı haksızlığa sessiz kalamayacak adeta onun avukatlığına soyunacaksınız. Tepkiniz öylesine büyük ve güçlü olacak’ ki buna yeltenenler derslerini oldukça iyi alacaklar. İş hayatınızda ise şanslı bir gün maddi gelirlerinizde oluşan artışı iyi değerlendirmeli gerçekçi yatırımlarda bulunarak paranızı değerlendirmelisiniz. Har vurup harman savurmadan hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin duygusal davranışları ona olan kızgınlığınızı söküp atacak yüreğinizden.
Günün Olumlaması: Aşk’la başlanan her işe şükürler olsun. Aşk’ın kutsallığı ve gücü bütünün üstüne olsun. Aşk’la beslenen gönüllerin yüceliğine ulaşıyor arınıyor güçleniyor. Aşk’ı kuşanan ruhumla bedenimle yenileniyor gelişiyor kendi ışığıma ulaşmanın mucizelerini yaşıyorum.
Günün Kristali: Aragonit
Günün Rengi: Siyah




Oğlak Burcu

Bugün kendinizle yüzleşmeli olumlu olumsuz tavır ve davranışlarınızı kabullenerek hareket etmelisiniz bunu yaptığınızda her şey sizler için daha kolay ve anlaşılabilir olacaktır. İşinizle ilgili konularda biraz daha cesaretli olmalı ve geri planda kalıp kaderinizi başkalarının eline bırakmadan hareket etmelisiniz. Bırakın kim ne derse desin korkularınızın üzerine gidin eleştirileceğim kaygısını söküp atın yüreğinizden. Donanımınıza yeteneklerinize güvenin ve cesaretle ön planda olabilmek için çaba gösterin. Emin olun sonunda başarıya ulaşacak kişi siz olacaksınız. Özel yaşamınızda ise tartışmalardan uzak durup sakinliğinizi muhafaza edin ve gerçekleri kabullenir bir tutum içinde olun. Kısa bir süre sonra keyif alacağınız gelişmeler yaşayacaksınız.
Günün Olumlaması: Zihnim ruhum bedenim mükemmel bir uyum içinde. Ruhsal ve bedensel olarak sağlıklıyım. Sağlıkla aldığım her nefes için tüm kalbimle şükrediyor bana nasip edilen her şeyin kıymetini biliyor kendime değer veriyor yeteneklerimi sürekli olarak geliştiriyor kendimi ve sevdiklerimi daha iyi şartlara ulaştırıyorum.
Günün Kristali: Sitrin
Günün Rengi: Siyah




Kova Burcu

Yaşamınızın her safhasında yaşanan belirsizlikler ortadan kalkıyor ve belirsiz bir yolda yürümekten kurtuluyorsunuz. Maddi konular başta olmak üzere kariyer hayatınız yeniden şekilleniyor diyebiliriz. Bu dönemde iletişime önem verin işinizle ilgili planlar yapın yeniliklere açık olun ve aynı meslekten arkadaşlarınızla fikir alışverişlerinde bulunun kendinizi ne kadar çok eğitirseniz maddi anlamda da o denli fazla kazanacağınızı bilmelisiniz. Özel yaşamınızda ise çekiciliğiniz öylesine kuvvetli ki uzun zamandır evli ya da bir beraberlik içindeyseniz partnerinizin size olan yaklaşımının olumlu yönde değiştiğini kısa bir süre içinde fark edeceksiniz…
Günün Olumlaması: Bugün ve her gün kendimi çok daha sağlıklı güvende ve güçlü hissediyorum. Yaşamımda ki tüm olumsuzlukları sevgiyle evrene iade ediyor yenilenen ruhumun getirdiği tüm olumlu enerjileri yüksek bilincimle birleştirerek doğru adımlarla ilerliyorum.
Günün Rengi: Siyah
Günün Kristali: Turmalin




Balık Burcu

İş hayatınızda ise bugün ortaklaşa yapacağınız işler gözünüzü korkutmasın sorumluluğu paylaştığınız sürece sonucun başarılı olacağından emin olabilirsiniz. Uzun süredir arkadaş olduğunuz bir insanın size karşı beslediği özel duygularını itiraf etmesi ile şaşırabilir yine bir beraberlik içindeyseniz ve ilişkinizin adını bir türlü koyamıyorsanız bugün partnerinizden evlilik teklifi alabilirsiniz. Ayrıca siz boşanma arifesindeyseniz eşiniz bugün barışmak için ondan hiç beklemeyeceğiniz yaklaşımlarda bulunabilir. Anlayacağınız duygusal konuların sürpriz gelişmelerle ön planda olduğu bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Ben emeğin ben sevginin ben hakkın değerini bilmenin şükrü ile bana bahşedilmiş olan tüm yeteneklerimin bedenimin sağlığımın sevdiğim ve sevenlerimin kıymetini biliyor onları sevgimle koruyor ve sahip çıkıyorum.
Günün Kristali: Apatit
Günün Rengi: Siyah

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla