Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.02.2015, 23:37   #1 (permalink)
VERA
La Tahzen!
Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner.

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Cool Erkeklerin kendilerine bile itiraf edemediği günahlar

Erkeklerin kendilerine bile itiraf edemediği günahlar

1- Fantezilerdeki kız arkadaş

Kız arkadaşınız güzelse sevgilinizden uzak tutun. Çünkü kız arkadaşınızla ilgili kurduğu hayaller ilk sırada yer alıyor. Her 100 erkekten 70'si fantezilerinde sevgilisinin kız arkadaşını hayal ediyor.

2- Özel sırrınız kalmaz

Erkeklerin çoğu özel olayları* sırları arkadaşlarıyla paylaşıyor. İlişki henüz ilk devresindeyse erkek özel anların tamamını arkadaşlarına anlatabiliyor. Ancak gerçek anlamda bir sevgi söz konusuysa cinselliği değil de yaşanan sıkıntıları çok güvendiği dostlarıyla tartışıyor.

3- Kaba kuvvete dizgin

Erkekler* içlerinde var olan vahşilik güdüsüne kadınların önünde mümkün olduğu kadar engel oluyorlar. Ancak özellikle büyük kavgalarda içlerinden bir iki tokat atmayı geçiriyorlar. Kendini tutabilenler 'centilmen erkek' olmaya devam ediyor* tutamayan ise kadınlara şiddet uyguluyor.

4- İltifattan hoşlanırlar

Hep kadınların iltifat duymaktan hoşlandığı düşünülür. Oysa araştırmalar erkeklerin de bu konuda çok hassas olduğunu ortaya çıkardı. Erkeklerin yüzde 40'ı iltifat aldıklarında kendilerini her zamankinden daha enerjik hissediyor.

5- Her an aldatmaya hazır

Erkekleri bazen hormonlar yönetiyor. Araştırmaya katılan her 100 erkekten 60'ı eline fırsat geçtiğinde ve yakalanma riski olmadığına emin olunca aldatmaktan çekinmeyeceklerini dile getiriyor


__________________
“вυdα вιr ιмтιнαɴ..” de,ɢeç…
''ηαšïp''
VERA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla