Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.02.2015, 09:36   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Kova Burcunda Bugün - 19 Şubat 2015 Perşembe

Kova Burcunda Bugün - 19 Şubat 2015 Perşembe



Sevgili Kovalar saat 01:47 itibariyle burcunuz üzerinde ikinci kez oluşacak Yeniay, şans olarak görüyorum. Çünkü bu hafta enerjiler sizden yana akışta. Bugünlerde bir değişim, yenilenme, hareketlilik ön planda olacak. Devam eden ilişkide aktif bir dönem. Partneriniz ve siz birlikteliğin tadını çıkarırınız. Sorunları olan Kovalar bu duruma artık bir çözüm yolu bulmak gerektiğini düşünürler. Temelde anlaşıyorlarsa sürdürürler, ancak problem büyükse bitirmeyi tercih ederler. Bu Yeniayın oluştuğu günün bir başka özelliği, Güneşin burç değiştirecek oluşudur. Yeniayın hemen ardından Güneş, Balık burcunda ilerlemeye başladığında, ilişkide kavga ve tartışma yerine ılımlı yaklaşımın merkez alınışıdır. Ancak bu gerçekleri göz ardı edeceğiniz anlamına gelmez.

Maddi açıdan duruma bir bakmanız lazımdır. Bütün kararları verirken özgür bir şekilde yeni bir adım atmak istiyorsanız, mali anlamda gücünüz buna uygun mu bunlar iyice değerlendirilmelidir. İş hayatındaki bir adımın getirisi iyice hesaplanmalıdır. Para konusunda çok iyi düşünmeniz lazımdır. Yatırımlar konusunda da dikkati hesaplamalarda bulunmalısınız ki bu Yeniayda doğru bir düzende ilerleyelim. Attığımız adımın getirisinin hakikaten gerçekçi bir şekilde ele alınması gerekmektedir. Para konuları çok kıymetlidir, açık vermemeye ve hesabı iyi bilmeye çalışmalısınız. Olumlu tarafıyla baktığımızda ben hem Yeniayın hem de Güneş-Balık geçişinin fiziksel ve ruhsal anlamda rahatlatıcı meslekler, uğraşılar, güzel sanatlar, edebiyat gibi alanlar kazanç getirici etkisi olduğunu da belirtmek isterim.

Yeniay hepimize huzur, yenilik, değişim yönünde güzellikler getirsin. Yaşanılan her ne sıkıntımız varsa hepsi geride kalsın. Can-ı gönülden sevgilerim sizlerle olsun.

Kaynak: Mynet

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla