Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.02.2015, 09:20   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Terazi Burcunda Bugün - 20 Şubat 2015 Cuma

Terazi Burcunda Bugün - 20 Şubat 2015 Cuma



Sevgili Teraziler Cuma günümüz, iki önemli geçiş etkinliğinde başlayacak. Her ikisini de önemli görünüm ve yansımalarıyla ele alırsak, dönemi gayet iyi anlamış ve değerlendirmiş oluruz.

20 Şubat saat 02:11-31 Mart saat 19:26 tarihleri arasında, Mars-Koç burcunda ilerleyecek. ilişkide her iki tarafın da dikkatli olması gereken süreçtir. İki yıl sonra karşıt burcunuzda etkili olacak Mars, özellikle sorunları olan çiftler, ya bu ilişkiyi farklı bir şekilde yeniden ele alabilir, çözüm bulmaya çalışabilirler veya buraya kadarmış diyebilirler. Koç burcu geçişleri bir hayli aktiftir. Kişiyi harekete geçiricidir. Gerek siz gerek partneriniz veya her ikiniz ilişki konusunda iyice düşününüz. Bu dönem sürpriz aşkların da göstergesidir. Bay ve Bayan Terazilerin karşılarına kendinden bir hayli emin, özgür yaradılışta birini çıkarabilir. Bu kişiyi çok iyi tanımak lazım. Kimdir, neyin nesidir anlayalım önce. Şu aralar sorunları olan ancak henüz ayrılmamış çiftler, bu enerjiler altında tekrar bir araya gelerek ilişkileri hakkında konuşabilirler. Ancak bu konuşmanın tutarlı, aklı başında yapılması şarttır. Sorunların üstü örtülmeden her iki tarafın da gerçekçi olmasında yarar var.

20 Şubat saat 22:15-17 Mart saat 12:14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. İlişki-evlilik veya iş ortaklığınızla alakalı konular üzerinde bu dönem bir hayli hareketli, aktif ve hızlı kararlar alınmasına neden olabilir. Ancak diğer taraftan kafamız karışık. Ne yapmalıyız? Tabii ki öncelikle ilişkimize bir bakmak lazım. Aramızdaki sevgi birliğine. Düzeltmemiz mümkün mü yoksa tümüyle bu ilişki bitti mi? İlişkisi olmayanlar bu dönemde karşılarına sürpriz bir şekilde çıkan kişi hakkında iyice gözlemde bulunmaları lazım. Onu tanımak gerekiyor. Cüretkar ve özgür ilişki kurma biçimi, bu dönemin özünde var. Sabırsızlık ve bir an önce değişimde bulunmak, ancak ilerisini düşünmemek. Oysaki daha dikkatli ve daha seçici olmak gerekiyor. Oldu bittiye getirmemek lazım hiç bir şeyi.

Her iki geçişin, her birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,

Kaynak: Mynet

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla