Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.02.2015, 09:37   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Balık Burcunda Bugün - 20 Şubat 2015 Cuma

Balık Burcunda Bugün - 20 Şubat 2015 Cuma



Sevgili Balıklar, Cuma günümüz iki gezegen geçiş etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Her ikisi de önemlidir. Dönemsel olarak bu geçişlerin niteliğini, dikkat edilecek noktaları, neler içerdiğini şimdi birlikte gözden geçirelim.

20 Şubat saat 02:11-31 Mart saat 19:26 tarihleri arasında, Mars-Koç burcunda ilerleyecek. İki yıl sonra kazanç evinizde seyredecek. Bu çok güçlü bir enerji. İki yıl önce yine son derece etkili bir dönemi işaret etmişti. Şimdi aynı şekilde sizleri harekete geçirici. Ancak burada bir parantez açacağım. Lütfen amacınızın farkında olunuz. Finansal konularda kazanma ve bütçe konusunda dikkatli olun. Olur olmaz şekilde değil, bilinçli, akıllı bir şekilde kazancınızı değerlendirin. Dalgalanmalar bu alanda sıkça yaşanıyor. Bazen geliyor, bazen para avuçlarınızdan kayıp gidiyor. Bilip bilmediğiniz işlere, kısa süreli hiçbir gelecek vaat etmeyen köklü olmayan risk taşıyan alanlara yönelmek yerine, akademik kariyerinize, yeteneklerinize, becerilerinize uygun alanlarda faaliyet gösterin. Daldan dala atmayın dersem daha doğru olacak. Bu geçiş size çabuk düşünme, çabucak harekete geçme, özgürce hareket etme arzusu verecek. Köklü olanı, uzun vadeli olanı tercih etmelisiniz. Ne fazla iyi niyetli, hayatı kendi haline bırakır gibi ne de öfkeyle oturup zararla kalmak gibi hallerden uzak durmalısınız.

20 Şubat saat 22:15-17 Mart saat 12:14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Maddi ve manevi anlamda ayaklarınızın üzerinde dimdik durabilmek adına hem kaynaklarımız doğru kullanabilmek hem de kazanç elde etmek anlamında önem taşıyor. İşbirliğinde bulunmak, böyle bir enerji altında zor olsa da, eğer yararlı olacaksa neden denenmesin. Venüs-Koç geçişlerinde liderlik etmek, lider olmak, girişimde bulunmak, taviz vermemek, zevke düşkünlük, parayı sevmek gibi dürtüler sıkça yaşanır. İyi midir? Nasıl değerlendirdiğinize bağlı. Ancak ben derim ki, yaşadığımız eski tecrübeleri unutmayalım. Belki siz bir eliniz yağda bir eliniz balda kişisiniz. Olsun. Yine de sınırları aşmayın. Eğer yokluk nedir bilen kişiyseniz, o zaman bol bol çalışın, çabalayın ve hedefinize varmak için azimli olun. Böylece arzu ettiğiniz yaşamı, hayatı kurabilirsiniz. Bu süreçte, yeni bir iş alanında veya devam eden işinizle ilgili konularda değişimler gündeme gelebilir. Yetersiz kazananlar, başka bir iş arayışına geçebilirler.

Her iki geçişin, her birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,

Kaynak: Mynet

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla