Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.02.2015, 13:09   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 22 Şubat 2015 Günlük Burç Yorumları

22 Şubat 2015 Günlük Burç Yorumları

22 Şubat 2015 boğa burcu yorumu, 22 Şubat ikizler 2015 burcu yorumu, 22 Şubat 2015 yay burcu yorumu, 22 Şubat 2015 yengeç burcu yorumu, günlük burç yorumları, 22 Şubat günlük burç yorumları, 22 Şubat burç yorumları, 22 Şubat 2015 Güncel burç yorumları, 22 Şubat 2015 Güncel Günlük Burç Yorumları, 22 Şubat 2015 günlük burç yorumları, 22 Şubat 2015 burçlar, 22 Şubat 2015 akrep burcu yorumu, 22 Şubat 2015 aslan burcu yorumu, 22 Şubat 2015 balık burcu yorumu, 22 Şubat 2015 başak burcu yorumu, 22 Şubat 2015 terazi burcu yorumu, 22 Şubat 2015 kova burcu yorumu, 22 Şubat 2015 oğlak burcu yorumu, 22 Şubat 2015 koç burcu yorumu



22 Şubat 2015 Koç Burcu Yorumu
Bugün bazı güzel teklifler alabilirsiniz. Bunları kaçırmamalısınız. Siz bir kadınsanız uzunca bir süre için erkeklerle olan ilişkilerinizde şanslı döneme girmektesiniz. Biraz sinirli olabilirsiniz. Siz bir erkekseniz, kadınlara olan yaklaşımlarınız hatalı ve kırıcı olabilir. Eski bir dostunuzla buluşmanız ve bazı konularda yeni fikirler edinmeniz de mümkündür. Bugünlerde hayat görüşünüzde olumlu değişimler olabilir. Ağır ilerleyen işlerinize gereken hızı kazandırmanıza uygun bir gündesiniz. Bir süreden beri başlamayı bir türlü göze alamadığınız bir iş varsa ona başlamanızın zamanı artık gelmiştir.


22 Şubat 2015 Boğa Burcu Yorumu
Bugün çevrenizde bir kayıp veya hırsızlık olabilir. Sosyal ilişkileriniz güçlü ve eğlenceli, buna karşılık duygusal ilişkileriniz soğuk olabilir. Duygusal ilişkilerinizin fazla üzerine gitmemelisiniz. Yeni geliştirmeyi düşündüğünüz karşı cins ilişkilerinizde duygularınızı ifade edebilmeniz çok zordur. Astrolojik oluşumlar size bazı zorlaştırıcı etkiler yapmaktadırlar. İç sıkıntıları çekebilirsiniz. İletişiminiz bütünüyle bozulabilir. Bazı kimselerin kaba davranışları yüzünden aşırı sinirlenmeniz mümkündür.


22 Şubat 2015 İkizler Burcu Yorumu
Bugünü ve önümüzdeki birkaç günü kendinizi disipline ederek yoğun konsantre ile geçirmeniz tavsiye edilir. Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşı cins ilişkilerinizde sözlerinizi kontrol altında tutmak zorundasınız. Birlikte olduğunuz kimseye iyi duygularla bile yaklaşsanız farkında olmadan baskıcı ve kırıcı tutumlara girebilir sonrada onun neden darıldığını anlamayabilirsiniz. Bazı konularda anlama zorluğu çekmeniz olasıdır. Buna dikkat ederseniz bugün zararsız ve hatta oldukça da kazançlı bir gün olabilir. Bugün yolculuklarda şanslı ve rahatsınız. Bir yere giderek halletmeniz gereken şeyleri bugüne odaklarsanız herşeyin çok kolay olacağını görebilirsiniz.


22 Şubat 2015 Yengeç Burcu Yorumu
İyi etkilerine rağmen bugün sizin için iç sıkıcı olabilir. İçinizden gelmese de bazı dostlarınızı ararsanız bu sıkıntıyı atabilirsiniz. Özellikle bozuk ya da zayıf giden sosyal ve duygusal ilişkileri düzeltmek için çok uygun bir gün fakat mesleki konularda da başarılı olabilirsiniz. Unuttuğunuz bazı ufak işler başınıza bela olacak derecede büyüyebilirler. Aslında saçma sapan olan bir sürü şey gereksiz yere zamanınızı alıp sizi bezdirebilir. Ufak şeyleri ihmal etmez ve zamanında yaparsanız bu gibi sorunlarınız olmaz.


22 Şubat 2015 Aslan Burcu Yorumu
Bugün huysuzluğu tutmuş birisine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz. Bu durumda onun fazla üzerine gitmeyip, konuyu mümkün olduğu kadar kısa kesmeniz gereklidir. Yanlış kararlar vermeye açık bir dönemdesiniz. Bu sıralarda bazı ailevi sorunlarınız olabilir. Sağlıklı karar veremeyeceğinizi göz önünde bulundurmadan birşeye teşebbüs etmemelisiniz. Altında olduğunuz Astrolojik etkiler size, insanlara karşı güvensizlik hisleri vermektedirler. Hiçbir ard niyet olmayan durumları bile şüpheyle karşılama eğilimlerindesiniz.


22 Şubat 2015 Başak Burcu Yorumu
Kendinizi güçlü bir konumda görüyor olabilirsiniz fakat önemsemediğiniz kimselerden umulmadık zararlar gelebilir. Bir süreden beri bazı kimseler aleyhinizde propaganda yapıyorlardı. Bugünlerde, söz konusu faaliyetlerin bazı belirtileriyle karşılaşabilirsi Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizde taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi şımartmış olabilirsiniz. Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinizi ihmal etme eğiliminde olabilirsiniz ki, bunun sonucunda ortaya çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir. Hangi cinsiyetten olursanız olun, bugün bazı misafirleri ağırlamak zorunda kalabilirsiniz.


22 Şubat 2015 Terazi Burcu Yorumu
Değişik düşünceleriniz var. Bunları yürürlüğe koymak için henüz çok erken. Bir süre daha geliştirmeli ve aksayan taraflarını görmeye çalışmalısınız. Karlı zannettiğiniz şeylere para yatırmak için hemen harekete geçmeniz hatalı olur. İstediğiniz şeyleri bir kaç gün sonra çok daha uygun şartlar altında yapabilirsiniz. Bugün elinizdeki parayı harcarsanız önümüzdeki günlerde yeni fırsatları değerlendiremezsiniz. İş yerinizdeki kimselerin sinir bozucu tutumları olabilir. Bu durumda gereken tedbirleri almalı ya da hak ettikleri karşılığı vermekten çekinmemelisiniz.


22 Şubat 2015 Akrep Burcu Yorumu
Yalnız bir insansanız, uzaktan uzağa ilgilendiğiniz ancak duygularınızı açma fırsatı bulamadığınız karşı cinsten bir kişiden çok ilginç bir teklif alabilirsiniz. Eğer bu kişiyle gerçekten birlikte olmak istiyorsanız böyle bir teklifi asla kaçırmamalısınız. İlerisi için ciddi bir ilişkiniz olabilir. Riskli sayılabilecek işlerden uzak durmalısınız. Yeni tanıştığınız kişilerle olan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Bu kişilere fazla güvenmemelisiniz. Ailenizden bir kişinin içinde bulunduğu maddi problemler nedeniyle yaşanan bazı analaşmazlıklar ve huzursuzluklar size de yansıyabilir.


22 Şubat 2015 Yay Burcu Yorumu
Bugün parayla ilgili beklentileriniz boşa çıkabilir. Birileri para akışınızı zorlayacak etki yapabilir veya siz gösteriş veya yardım için para sarfedebilirsiniz. Yapacağınız şey her ne olursa olsun iyidir fakat sonunda maddi sıkıntı çekmeniz de kaçınılmaz. Bugün, emek verdiğiniz şeyleri noktalamak için acele etmemelisiniz. Bir toplantıda ve büyük ihtimalle de arkadaşlar arasında bir toplantıda veya konuşmada sizi yanlış yönlendirmeleri ve karamsar kararlar almanıza sebep olmaları mümkündür. Sosyal ilişkilerinizde düşüncesiz davranışlara eğilimlisiniz. Size normal gelen şeylerin çevreniz tarafından nasıl karşılanacağını da düşünmelisiniz.


22 Şubat 2015 Oğlak Burcu Yorumu
Boş hayallere kapılarak gerçekleşmesi imkansız konuların üzerine gitmekten vazgeçmelisiniz. Ayrıca şu an için sahip olduklarınızın kıymetini de bilmelisiniz. Eğer henüz proje aşamasında olan bir karşı cins ilişkisiyle ilgili düşünceleriniz varsa bilmelisiniz ki, kafanızda kurduğunuz ilişki sizin için hem yararsız, hem de risklidir. Ne olacağı belirsiz durumlar için sağlam yürüyen şeyleri riske atmanız doğru olmaz. Konuya daha ihtiyatlı yaklaşmalı ve önce kesin kanaat sahibi olmalısınız. Bugün çarşı pazar alışverişi gibi şeylerden uzak durmanız yerinde olur. Aslında yiyecek maddelerine özellikle dikkat etmeniz gerekiyor.


22 Şubat 2015 Kova Burcu Yorumu
İleriye dönük planlarınızı çevrenizde bulunan insanlarla paylaşmanız ya da size ait özel işlerinizden bu kişilere bahsetmeniz bu insanların kıskançlık duygularını harekete geçireceğinden yolunda giden işlerinizin bir anda olumsuzlaşmasına neden olabilir Gerçekleştirme ihtimaliniz olmayan sözler vermekten kaçınmalısınız. Evinizle ilgili gireceğiniz birtakım masraflar nedeniyle parasal açıdan sıkıntıya düşebilir, zor durumda kalabilirsiniz. Bugün duygusal ilişkilerinizi ön planda düşünmelisiniz. Sevdiğiniz birisinden biraz uzak kalıyorsunuz. Aslında böyle bir niyetiniz olmasa bile farkında olmadan, ilgisizleşiyor hissi veriyorsunuz ve bu durum karşınızdaki insanı üzüyor.


22 Şubat 2015 Balık Burcu Yorumu
Siz bir kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız. Ufak şeyler yüzünden birlikte olduğunuz erkek tarafından kalbiniz kırılabilir. Meseleyi fazla büyütmeden kapatırsanız kazançlı çıkarsınız. Siz bir erkekseniz şef veya patron gibi üzerinizde bulunan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir. Aslında siz haklı olabilirsiniz fakat derdinizi anlatmanız bugün için zor. Hangi cinsiyetten olursanız olun, bünye olarak güçlüsünüz fakat psikolojik yorgunluklarınız olabilir ve kendinizi hasta hissedebilirsiniz. İşinizle ilgili olarak aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkün.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla